Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

"Vanatoarea de oameni", noul program de team building lansat de Outextrem

"Vanatoarea de oameni", noul program de team building lansat de Outextrem
Outextrem, cel mai mare furnizor din Romania de programe de teambuilding de aventura, lanseaza la inceputul lui 2007 un nou program, denumit "Vanatoarea de oameni", potrivit unui comunicat de presa din partea companiei.

"Vanatoarea" este un exercitiu de paintball care consta in urmarirea a doi membri ai echipei Outextrem - "prada", care iau startul cu un avans de 5 minute fata de echipa clientului - "vanatorii". Principiul dupa care se deruleaza urmarirea este "care pe care", "prada" avand posibilitatea sa scoata din lupta membri ai echipei urmaritorilor.

"Venim cu aceasta noua formula pentru competitia de paintball pentru a creste atractivitatea exercitiului si a evalua mai bine echipa clientului, care trebuie sa actioneze coordonat in acest caz, sa-si stabileasca o strategie si sa se organizeze in mod real. La vanatoarea de oameni e la fel ca in business, "prada" nu se lasa prinsa usor, trebuie castigata competitia. Abia in aceasta formula de joc de paintball se vede cat de bine lucreaza membrii echipei impreuna, pentru atingerea unui obiectiv comun" spune Andrei Ciobica, managing partner Outextrem.

Jocul de paintball si-a castigat popularitatea in intreaga lume si a creat in ultimii ani numerosi fani si in Romania. Unii jucatori sunt cuceriti pur si simplu de exercitiul de a trage cu bile de vopsea, altii sunt atrasi mai degraba de partea strategica solicitata la fiecare joc.

Competitia "Vanatoarea de oameni" se poate organiza independent, in apropierea Bucurestiului, sau ca parte a unui program extins de team building, obisnuita marca Outextrem, care poate cuprinde activitati precum: curse offroad (4x4 pe trasee dificile), catarare si rapel (pe stanci naturale, de pana la 50 m inaltime), trekking&hiking, mountain bike, trasee cu ATV, tiroliana, parapanta, paragliding (parapanta trasa de barci), zboruri cu avioane usoare, canyoning (coborarea cascadelor de apa in rapel), tir, expeditii in pesteri si sporturi acvatice (rafting, yachting, diving).

In plus, incepand din ianuarie 2007, serviciile Outextrem de team building de aventura sunt completate cu instrumente de evaluare a performantei personale si a echipei, furnizate de HR PRO. "Pornind de la principiul ca oamenii se afla la baza succesului oricarei afaceri, am hotarat sa oferim din acest an clientilor si instrumente profesionale de evaluare - atat a echipelor, cat si a indivizilor. In acest fel cresc beneficiile pe care un client le poate obtine in urma unui program de team building, prin identificarea zonelor in care trebuie actionat ulterior pentru cresterea performantei" declara Andrei Ciobica, managing partner, Outextrem.

Astfel, Outextrem va folosi instrumentele Human Synergetics International, permitand imbunatatirea performantelor si atingerea obiectivelor stabilite. Printre acestea se numara GSI (studiul stilurilor de grup) - masoara comportamentul in timpul unui exercitiu de grup sau al unei intalniri a echipei; "Simularile de supravietuire" - ofera participantilor posibilitatea de a elabora strategii generale de rezolvare a unor probleme de grup;"Simularile de afaceri" - trateaza tematici speciale si plaseaza procesul de rezolvare a problemelor intr-un mediu relevant pentru profesia participantilor: managementul proiectelor sau managementul schimbarii; "Simularile de tip provocari"- sunt exercitii dinamice de echipa, care se axeaza pe imbunatatirea cunostintelor si a abilitatilor in domenii precum planificarea strategica, negocierile constructive sau managementul performantei.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1148 ori