Ce preturi veti gasi pentru vacanta de Paste sau de 1 mai. Comparatie intre Romania si Bulgaria

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 00:01
967 citiri
Ce preturi veti gasi pentru vacanta de Paste sau de 1 mai. Comparatie intre Romania si Bulgaria
Foto: Pixabay.com

Hotelierii din Romania si Bulgaria s-au pregatit in 2021 cu oferte de pandemie si au pastrat preturile de anul trecut. Pe alocuri, in Romania este chiar mai ieftin. Cu toate acestea, potrivit operatorilor de turism, pentru Bulgaria preturile au crescut foarte putin comparativ cu 2020 sau au ramas la fel.

In cazul Bulgariei, foarte multe hoteluri sunt inchise in perioada de Paste si 1 Mai tocmai pentru ca, din cauza pandemiei, turistii s-ar putea sa nu mai vina in valuri asa cum o faceau in anii trecuti. Cu toate acestea, pachetele turistice sunt foarte atractive.

Potrivit lui Sebastian Constantinescu, CEO Travel Planner, anul acesta calatoriile de Paste/1 Mai se vor desfasura in locatii apropiate, unde se poate ajunge usor cu masina personala, iar raportul calitate/pret se mentine avantajos.

"Una dintre cele mai bune optiuni este Bulgaria care isi asteapta oaspetii cu pachete special concepute pentru minivacanta de Pasti/1 Mai. Hotelierii si-au adaptat serviciile in contexul pandemiei, iar ofertele disponibile au cele mai bune conditii de rezervare/anulare (avans 0, anulare gratuita/reprogramare in caz de inchidere granite/carantina la destinatie/intoarcerea in tara)", ne-a declarat acesta.

Preturi la vacanta de Paste in Bulgaria

Astfel, pentru un sejur de 3 nopti in perioada 30.04-04.05.2021 tarifele pleaca de la 80 euro/persoana/in camera dubla cu all inclusive pentru un hotel de 3-4 stele.

Tariful mediu ajunge la 110-130 euro/persoana pentru un hotel de 4 stele cu servicii bune raport calitate/pret.

La hotelurile de top de 4-5 stele cu servicii foarte bune, pachetul de Paste/1 Mai este in jur de 180-200 euro/persoana cu toate facilitatile incluse in pret.

In acest sezon, se recomanda vacantele in zona de nord a litoralului bulgaresc, in special in Albena si Nisipurile de Aur.

"Pentru acest an, se recomanda hotelurile de top de 4-5 stele. Aceastea ofera un program specific sarbatorilor pascale ce include acces gratuit la centrul SPA (piscina interioara, sala de fitness, sauna), mancaruri traditionale (in unele cazuri specific romanesti) si o gama de bauturi internationale (la regimul ultra all inclusive)", mai spune Sebastian Constantinescu.

In momentul acesta exista reduceri de pana la 20%, daca vreti sa rezervati o vacanta inca de acum.

Preturi la vacante in Romania pentru Paste si 1 Mai

Pe de alta parte, CEO-ul IRI Travel, Lucian Badircea, spune ca Romania este destinatia pe care o vor prefera romanii anul acesta, ava ...citeste mai departe despre "Ce preturi veti gasi pentru vacanta de Paste sau de 1 mai. Comparatie intre Romania si Bulgaria" pe Ziare.com

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#vacante paste 1 mai, #vacante ieftine , #Stiri Turism