Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Un dezvoltator imobiliar cere insolventa Perfect Tour

Un dezvoltator imobiliar cere insolventa Perfect Tour

Un dezvoltator imobiliar a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa agentiei de turism Perfect Tour, pentru o creanta de 90.000 euro, procedura fiind suspendata, luni, provizoriu de catre Curtea de Apel, decizie care opreste temporar actiunile efectuate de catre administratorul judiciar.

Procedura insolventei a fost deschisa de Tribunalul Bucuresti la sfarsitul lunii aprilie, la cererea dezvoltatorului imobiliar Bob Development, care a reclamat in instanta neachitarea unei parti din chiria perceputa pentru fostul sediu al agentiei de turism, inclusiv penalitatile aferente, reprezentand o creanta de circa 90.000 euro.

Luni, 10 mai, Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea provizorie a procedurii de insolventa a Perfect Tour.

"Pronuntarea suspendarii provizorii va avea drept efect oprirea temporara a oricaror acte de procedura efectuate de administratorul judiciar pana la solutionarea de catre instanta a cererii de suspendare formulate in cadrul recursului", a declarat agentiei MEDIAFAX Bogdan Paraschiv, avocat asociat la casa Bostina si Asociatii si coordonator al echipei de avocati care a reprezentat in instanta agentia Perfect Tour.

El a apreciat ca argumentele prezentate impun o decizie favorabila la recurs.

"Actionarii rasufla acum usurati si apreciem ca sentinta Tribunalului Bucuresti a fost o eroare judiciara. Avem incredere intr-o solutie favorabila in recurs, data fiind temeinicia motivelor pe care le-am invocat", a spus Bogdan Paraschiv.

Tribunalul Bucuresti-Sectia a VII-a Comerciala urmeaza sa redacteze sentinta de deschidere a procedurii insolventei, dupa care dosarul va fi inaintat Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a V-a Comerciala, care va fixa termenul de judecata a cererii de recurs si a cererii de suspendare a sentintei atacate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1945 ori