Trofeul Doamna Casa Lux

Marti, 21 Februarie 2006, ora 15:44
1362 citiri

Mioara Mantale, prefect al Capitalei, Ilie Nastase, Marcel Pavel, familia Tantareanu si Virgil Iantu, sunt doar cateva dintre personalitatile care vor onora cu prezenta cea deA-a saptea editie a decernarii "Trofeului Doamna Casa Lux", care va avea loc pe 23 februarie, ora 19.00, in salonul "Le Diplomat" din incinta hotelului Hilton Bucuresti.Inca de la prima editie, "Trofeul Doamna Casa Lux" s-a impus ca un etalon al bunului gust, fiind supranumit "Oscarul amenajarilor caselor din Romania". Competitia include sase sectiuni: vile, case de vacanta, apartamente mari, apartamente mici, mansarde si gradini.

Ceremonia din acest an aduce cateva noutati. Statueta care va fi oferita castigatorilor, va purta de acum inainte semnatura celebrului sculptor Peter Jecza, un maestru al lucrarilor in bronz. Premiile vor fi inmanate, in cel mai pur stil hollywoodian, de catre persoane publice recunoscute ca un etalon al profesionalismului, daruirii si succesului in viata. O parte dintre acestea si-au prezentat deja casele in revista Casa Lux sau chiar au castigat trofeul pentru cea mai frumoasa amenajare in editiile anterioare. Astfel, evenimentul va reuni persoane publice, arhitecti, designeri, oameni de cultura si de advertising, avand ca scop promovarea bunului gust si a valorilor autentice precum si crearea unui mediu propice schimbului de opinii.

"Trofeul Doamna Casa Lux" este o poveste de succes, initiata de doamna Mariana Braescu, fondatoarea trustului "Casa Lux". Prima editie a avut loc in 1999. La sapte ani de la lansare, acesta ramane cel cel mai prestigios eveniment anual dedicat amenajarilor, un adevarat Oscar pentru case si gradini. La unsprezece ani de la infiintare, revista Casa Lux, prima publicatie autohtona despre casa, detine recordul la numarul de pagini pentru Romania A- 256 - si ramane cea mai prestigioasa reprezentanta a presei de specialitate.

Sursa: Burda Romania

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...