Topul celor mai scumpe camere de hotel din Romania

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
12786 citiri
Topul celor mai scumpe camere de hotel din Romania

Madonna, Mihail Gorbaciov sau printul Felipe al Spaniei au gasit si in Romania unitati de cazare care sa se ridice la nivelul asteptarilor...si au platit scump pentru asta. Iata care sunt cele mai scumpe camere de hotel din Romania.

Radisson Blue, Elite Executive Apartment, 8.400 lei

Apartmentului regal "Regele Ferdinand si Regina Maria" din hotelul Radisson Blu costa 8.400 de lei. Pana in prezent, apartamentul a fost inchiriat de personalitati cum ar fi Madonna, Mihail Gorbaciov sau printul Felipe al Spaniei.

Marriot, Ambassador Suite, 5 milioane lei

Cel mai scump camera de la un alt hotel de 5 stele din Bucuresti, Marriot costa 5 milioane de lei pe noapte. Apartamentul se intinde pe o suprafata de 140 de metri patrati, si dispune de un dormitor, un living si o zona pentru servirea cinei. In plus, clientii care aleg acesta camera au si alte avantaje: o bucatarie complet echipata, sase telefoane cu mesagerie vocala, televizor LCD de 94 de centimetri.

Hotel Continental Bucuresti, 800 de euro pe noapte

Cea mai scumpa camera la Hotel Continental din Bucuresti este un Executive Suite pentru care trebuie sa scoti din buzunar 800 de euro pe noapte.

Apartamentele Senior sunt formate dintr-un dormitor si un living si beneficiaza de o vedere deosebita inspre Calea Victoriei. Dotarile si facilitatile includ: acces Internet wireless gratuit, zona separata living si dormitor cu usa comunicanta, birou de lucru, doua televizioare, facilitati ceai si cafea, linie telefonica directa cu facilitati mesagerie, seif in camera, televiziune prin satelit si pay TV, aer conditionat, minibar.

Cele mai scumpe camere de la hotelurile internationale vin cu numeroase optiuni pentru a multumi si pe cei mai pretentiosi clienti. Printre facilitatile cu care sunt dotate cele mai scumpe camere ale hotelurilor se numara: sali de biliard, pian sau accesorii decorate cu foite de aur si multe altele.Iata care sunt cele mai scumpe camere de hotel din lume.

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva, 65.000 dolari/noapte

Cu 12 camere, aceasta resedinta este, practic, o casa. In plus, costa la fel de mult. Sefii de stat sau celebritatile se vor simti confortabil aici. Complexul are vedere catre lacul Geneva si Mont Blanc. Printre dotari se mai numara un pian Steinway, o sala de biliard, o biblioteca si un centru de fitness.

Apartamentul Prezidential, Raj Palace Hotel, Jaipur, India, 45.000 dolari/noapte

Cu o suprafata de aproximativ 1.500 de metri patrati, apartamentul este unul dintre cele mai mari din Asia si se intinde pe nu mai putin de patru etaje. Accesoriile sunt decorate cu foita de aur, stuc, fildes si cristale. Terasa privata si piscina cu vedere panoramica asupra orasului Jaipur adauga si mai mult farmec acestui complex impresionant.

The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, din Atena, 34.356 dolari/noapte

Uriasul spatiu de cazare dispune de doua piscine, de un bucatar privat, un pianist si dotari de ultima generatie. Daca ai chef de putina miscare, te poti relaxa in piscina interioara, inclazita, ori in cea de afara. Mai poti merge la sala de gimnastica, iar apoi sa faci o baie de aburi, urmata de un masat. Totul inclus in pretul camerei.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#camera hotel, #pret camera hotel Romania , #Stiri Turism