TOP: cele mai tari PISCINE din lume

Vineri, 22 Iulie 2011, ora 17:50
4601 citiri
TOP: cele mai tari PISCINE din lume

Piscinele fac parte din elementele definitorii ale unui hotel si se numara printre primele informatii pe care cei mai multi turisti doresc sa le afle, atunci cand stabilesc unitatea de cazare unde isi vor petrece vacanta. Multumita creativitatii sustinute de tehnologie, piscinele din ziua de azi sunt adevarate opere de arta.

Cliffside Pool, Hotel du Cap Eden-Roc

Piscina construita deasupra hotelului du Cap Eden Roc, din Franta, este sapata in stanci, de-a lungul coastei, chiar la granita orasului Cannes.

Plina cu apa sarata, din ocean si incalzita in zilele reci, piscina asigura o vedere asupra Insulelor Lerins si golfului Cannes. In jurul piscinei oaspetii stau in bungalouri speciale acoperite, cu propriul chelner la dispozitie, savurand cele mai aromate cocktailuri.

De aici poti vedea, printre stanci, iachturile acostate ale celebritatatilor si magnatilor. Cu putin noroc, ii vei intalni pe Bruce Willis si Johnny Depp, potrivit travelandleisure.com.

Atrium Pool, din Park Hyatt

Piscina se afla la etajul 47 al celebrului hotel surprins in cadrul peliculei Lost in Translation. In timp ce te relaxezi inotand poti vedea panorama cartierului Shinjuku si muntele Fuji.

Daca vii sa faci baie pe timpul noptii, vei vedea apa luminata de neoane fosforecente, in nuante de albastru. Piscina face parte din clubul hotelului, motiv pentru care poti oricand comanda salate si cocktailuri, pe care sa le savurezi in timp ce stai pe sezlong.

Sasakwa Lodge

In Tanzania, la Sasakwa Lodge, te poti bucura de beneficiile uneia dintre cele mai exotice piscine din lume. In timp ce te relaxezi in piscina, poti urmari migratia zebrelor sau pe cea a antilopelor, pe Campia Serengeti.

Piscina se afla pe acoperisul unei vile foarte luxoase, cu patru dormitoare. Proprietarii acesteia au amenajat pe promontoriul stancos unde se afla si piscina, mai multe telescoape, ca sa poti vedea mai bine animalele.

Interesant este faptul ca poti solicita serviciile unui sofer de safari, care sa te duca rapid in directia in care ai observat ceva frumos.

Villa d’Este

Vila d’Este se afla in Italia, in regiunea Lacului Como. Piscina exterioara a vilei este construita pe un ponton plutitor, chiar pe acest lac, din nordul Italiei.

Muntii inconjoara lacul si ofera o priveliste cu adevarat spectaculoasa celor care se rasfata in apele calde ale piscinei. Poti sta cat vrei in piscina, dar numai in timpul sezonului cald. Iarna piscina nu mai este deschisa.

San Alfonso del Mar



San Alfonso del Mar este cea mai mare piscina de lume, intrata in Cartea Recodurilor. Probabil este si singura piscina din lume pe care poti sa te plimbi cu barca fara sa pari ciudat.

Cu o suprafata de 8 hectare (aproximativ 6000 de piscine normale, de 8 metri lungime), piscina este o laguna cu apa sarata care contine 250 de milioane de litri de apa. La randul ei, piscina este inconjurata de o plaja cu nisip alb.

Banyan Tree Seychelles



Piscina hotelului Banyan este inconjurata de palmieri, pietre din granit si vegetatie luxurianta.

Arhitectii au avut grija sa construiasca piscina in asa fel incat sa ai senzatia ca picioarele iti plutesc deasupra valurilor oceanului.

Peisajul pitoresc este completat de ambarcatiunile pescarilor si de barci catamaran care aluneca pe apele cristaline.

Piscina Hotelului Intercontinental din China


Hotelul are trei piscine, aflate la etajul 3, doua fiind incalzite. Toate au muzica subacvatica si fiecare dintre ele ofera cel mai spectaculos peisaj urban din lume.

Cand te afli in piscina, ai impresia ca plutesti in portul Victoria, inconjurat de apele Marii Chinei si de zgarie-norii. Pe timp de noapte, acestia ofera un spectacol de lumini incendiar.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#top piscina, #cele mai tari piscine, #turisti, #vacanta piscina , #Stiri Turism