Tom Cruise si Ben Stiller, intr-o comedie de actiune

Miercuri, 14 Februarie 2007, ora 15:45
1066 citiri

Actorii Tom Cruise si Ben Stiller vor face echipa intr-o comedie de actiune, potrivit presei specializate de la Hollywood, relateaza AFP.

Potrivit cotidianului Variety, Cruise, cel mai bine platit actor american, si Stiller, unul dintre cei mai populari comedieni de la Hollywood, vor juca in 'The Hardy Men', a carui turnare este prevazuta in 2008.

Acest film va fi inspirat din cartile si serialele de succes 'The Hardy Boys', aventurile a doi tineri detectivi confruntati cu mistere. Cruise si Stiller vor interpreta acesti adolescenti ajunsi acum la maturitate care trebuie sa se regaseasca pentru a efectua o ultima ancheta.

'The Hardy Men' ar urma sa fie regizat de Shawn Levy, realizatorul comediei 'Night at the Museum' cu Stiller, mare succes al inceputului acestui an.

Colaborarea dintre Cruise, 44 de ani, si Stiller, 41 de ani, ar putea sa se extinda si la viitorul film pe care Stiller il va turna in calitate de regizor, 'Tropic Thunder', potrivit aceleiasi surse. Cei doi actori sunt prieteni si au lucrat deja impreuna la un scurtmetraj, 'Mission: Improbable', parodie dupa 'Mission: Impossible' al lui Cruise.

Viitorul film al lui Cruise si primul de la 'Mission: Impossible III' va fi o drama politica, 'Lions for Lambs', cu Robert Redford si Meryl Streep, produs de studioul United Artist, controlat de Cruise din noiembrie.

Cruise este considerat unul dintre cei mai 'rentabili' actori de la Hollywood: filmele sale au adus incasari de 2,7 miliarde de dolari intr-un sfert de secol.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...