Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tobey Maguire isi ia la revedere de la rolul Spider-man

Tobey Maguire isi ia la revedere de la rolul Spider-man

Tobey Maguire a confirmat faptul ca noul film 'Spider-man 3' va fi si ultimul in care va juca rolul supereroului cu abilitati de arahnida, informeaza marti IMDb.com consultat de Rompres.

De asemenea si Kirsten Dunst, partenera sa de pe platourile de filmare, a sustinut ca este aproape sigura ca acest film va fi si ultimul din serie.

"Mie mi se pare ca acesta este momentul firesc pentru a incheia aceasta serie. Acum avem o multime de concluzii din primele doua filme pe care le tragem in cel de-al treilea film al seriei. Aceasta serie are tot ce-i trebuie pentru a fi o trilogie si cred ca este bine sa se opreasca dupa cel de-al treilea film', a declarat Tobey Maguire.

Totusi regizorul seriei Sam Raimi nu este la fel de convins ca odata cu 'Spider-man 3' seria inspirata de celebrul erou din benzile desenate va ajunge la sfarsit. Intr-un interviu recent regizorul a sustinut ca se gandeste serios la un al patrulea film din aceasta serie.

"Iubesc seria Spider-man si iubesc sa lucrez cu Kirsten si Tobey. (Pentru un al patrulea film) Trebuie doar sa ma asigur ca dupa 'Spider-man 3' voi fi in continuare la fel de fascinat de erou si de subiect asa cum sunt acum', a declarat el, neexcluzand demararea filmarilor la un al patrulea film. Totusi Raimi insista ca nu-si poate imagina continuarea seriei fara ca rolul principal sa-i fie atribuit lui Tobey Maguire.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 961 ori