Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targul de Turism al Romaniei se va desfasura in perioada 29 martie - 1 aprilie 2007 la Romexpo

Targul de Turism al Romaniei se va desfasura in perioada 29 martie - 1 aprilie 2007 la Romexpo

Targul de Turism al Romaniei se va desfasura in perioada 29 martie - 1 aprilie 2007, pe o suprafata a standurilor amenajate mai mare cu 15-18 la suta decat cea din anul trecut din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, potrivit unui comunicat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

Traficul total de vizitatori se estimeaza ca va depasi 30.000, conform sursei citate.

Pavilioanele rezervate Targului de Turism al Romaniei sunt segmentate pe tematici de activitate. Agentiile de turism au cel mai bun amplasament si se spera la un rezultat comercial deosebit in urma targului, este mentionat in comunicat.

Intrarile in targ vor fi semnalizate corespunzator, vor fi instalate doua panouri cu oferte speciale ale agentiilor de turism plasate in zonele cu cel mai ridicat aflux de vizitatori.

Alimentatia publica, restaurantele, accesul de parcare, serviciile in interiorul pavilionului, decoratiunile interioare, toate masurile organizatorice vor fi monitorizate in ultima saptamana de catre conducerea Romexpo, alaturi de cea a patronatelor din turism.

In interior se va amenaja un spatiu adecvat pentru organizarea evenimentelor comerciale si de prezentare a agentiilor de turism, a autoritatilor nationale participante, a asociatiilor de promovare.

Potrivit sursei citate, investitia pentru promovarea Targului de Turism al Romaniei va depasi bugetele anterioare si va fi focalizata catre principalii vectori de informare a vizitatorilor.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 783 ori