Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Specialistii in PR au marti trei ceasuri bune cu PR Cafe in Cafepedia

Specialistii in PR au marti trei ceasuri bune cu PR Cafe in Cafepedia
PRistii sunt prin definitie facuti sa comunice, sa fie mereu in tema cu tot ceea ce se intampla si sa fie mondeni. Si daca pentru un bun PRist networkingul este esential, noi ne-am gandit ca ar fi cazul sa existe un eveniment ca PR Cafe in Cafepedia care sa le dea sansa sa se reuneasca. Cu siguranta va fi tentant sa stam la povesti si sa vorbim despre ce am mai facut in ultima vreme la birou. Din discutiile pe aceasta tema, ne vor veni idei noi, numai bune de pus in practica la SUMMIT-UL PR-idea (4-6 decembrie la Teatrul de Opereta Ion Dacian, Bucuresti).
Am inceput, ceea ce noi ne dorim sa devina o traditie a PR Cafe-urilor organizate de Miniblue Communications pentru specialistii in PR, marti 21 noiembrie la 19:30 in Cafepedia. O ceasca de vorba si relaxare impreuna cu prietenii/ colegii de breasla intr-un cadrul informal si o atmosfera destinsa este ceea ce vream de la PR Cafe in Cafepedia, care aduce marti 3 ceasuri bune specialistilor in PR.

Subiectul propus de noi a fost relatia dintre managerii generali si specialistii in PR, dar discutia s-a largit, cum era de asteptat si catre alte teme, unele mai fierbinti decat altele. Provocarea a fost sa existe si o finalitate practica a acestor discutii: idei numai bune de aplicat nu doar pentru Summitul de PR cat si pentru viitorul PRului; si am reusit. Rezultat: deja blogul PR Cafe este in lucru, si va fi spatiul in care toti specialistii in PR vor putea sa comunice si sa dezbata diverse probleme in orice secunda.

Am promis sa reeditam intalnirea daca ne place! Ne-a placut si reeditam, asa ca vino sa stam iar la povesti si sa vorbim despre ce ai mai facut in ultima vreme la birou si in martea aceasta: 28 noiembrie, in acelasi loc si la aceeasi ora!

Dorim ca aceste intalniri sa devina regula, ca aceste dezbateri informale sa se transforme in intalniri lunare, in care sa punem in discutie problemele cu care se confrunta specialistii in comunicare. Ele vor culmina cu un Summit al PRofesionistilor in PR organizat o data pe an.

Anul acesta, Summit-ul de Relatii Publice se va desfasura in perioada 4-6 decembrie, si inseamna workshop-uri, conferinte, dar si dezbateri pe diverse subiecte de actualitate din domeniul relatiilor publice (CSR, comunicarea controversata, PR online, agentia de PR, teambuilding, media si PR-ul etc.). Sunt invitati sa participe in cadrul acestora atat specialisti consacrati in relatii publice, cat si viitori practicieni ai acestei meserii (studenti, absolventi ai facultatilor de profil), dar si cei care sunt interesati de serviciile de PR. Pe langa acestea, am conceput mai multe evenimente, precum lansari de carte, demonstratii tentante de teambuilding, sampling-uri etc.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 768 ori