Sejururile in Skiathos pornesc de la 294 euro/persoana. Unitatile de cazare aplica masurile pentru prevenirea Covid-19

Joi, 18 Iunie 2020, ora 05:50
811 citiri
Sejururile in Skiathos pornesc de la 294 euro/persoana. Unitatile de cazare aplica masurile pentru prevenirea Covid-19
FOTO: Facebook/Skiathos Holidays (Photos & Recommendations)

AeroVacante, parte a Grupului Aerotravel, a anuntat miercuri ca deschide sezonul vacantelor in insula Skiathos, cu plecari din Bucuresti, Timisoara si Cluj- Napoca, in perioada 4 iulie - 3 octombrie, iar sejururile pornesc de la 199 euro, la care se adauga taxele de aeroport in valoare de 95 euro de persoana, compania precizand ca unitatile de cazare aplica masurile obligatorii pentru prevenirea Covid-19.

"Sejururile in insula Skiathos au tarife incepand cu 199 euro, la care se adauga taxele de aeroport in valoare de 95 euro/persoana, si includ transport charter avion, transferuri, asistenta turistica in limba romana si cazare sapte nopti in vila turistica", a informat compania.

Zborul charter este efectuat de compania Tarom si dureaza aproximativ o ora si 30 de minute, in functie de orasul din care se face plecarea.

Plecarea este in fiecare sambata din Bucuresti, Timisoara si Cluj- Napoca, in perioada 4 iulie - 3 octombrie 2020.

"Sunt foarte bucuros ca, dupa o perioada dificila pentru noi toti, pot da o veste excelenta turistilor romani care vor sa se relaxeze intr-o destinatie sigura, incredibil de frumoasa si foarte aproape de Romania: din 4 iulie mergem din nou in vacanta in insula Skiathos din Grecia. In cele trei luni de operare vom avea plecari saptamanale din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca si vom oferi o experienta memorabila pentru cel putin 2400 de turisti romani", a declarat Antonio Nitu, director general al Grupului Aerotravel.

Skiathos este o destinatie sigura si in noul context global.

"Autoritatile locale, impreuna cu Ministerul Sanatatii din Grecia, aplica un plan unitar de masuri sanitare pentru a proteja atat cetatenii, cat si vizitatorii insulei Skiathos. Skiathos nu a fost afectat de pandemie si este una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din lume. In 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600.000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume", a declarat Thodoris Tzoumas, primarul insulei Skiathos.

In Skiathos, turistii au posibilitati de cazare variate, de la vile turistice cu tarife foarte bune, pozitionate in apropierea plajelor si a statiilor de autobuz, pana la hoteluri de 4 stele cu demipensiune. Hotelierii din aceasta destinatie au pregatit oferte atractive pentru primele plecari din luna iulie cu reduceri de pana la 30%.

Skiathos, o insula mica, cu o suprafata de 48 km patrati si aproximativ 7.000 de locuitori, este un adevarat paradis natural. Insula ...citeste mai departe despre "Sejururile in Skiathos pornesc de la 294 euro/persoana. Unitatile de cazare aplica masurile pentru prevenirea Covid-19" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Skiathos, #vacanta, #vara, #convediu, #Grecia, #Bulgaria, #preturi, #vacanta de vara , #Stiri Turism