Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se deschide targul de carte scolara

Se deschide targul de carte scolara
Elevii de toate varstele sunt asteptati la cea de-a patra editie a Targului "GAUDEAMUS - Carte scolara". Evenimentul se desfasoara la Casa Radio.In perioada 20 - 30 septembrie, la Casa Radioa are loc ce-a de-a patra editie a Targului "GAUDEAMUS - Carte scolara". La cele 30 de standuri puse la dispozitie de organizatori, publicul poate gasi manuale si auxiliare, lucrari din bibliografia scolara, cursuri pe suport multimedia, materiale didactice, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice.
Ca in fiecare an, editurile vin cu tot felul de noutati, dar si cu preturi promotionale.

Tirgul este deschis de luni pina vineri intre orele 10 si 19, iar sambata si duminica intre 10 si 14. Intrarea este libera.

Numarul vizitatorilor targului la editia 2005 a fost de 21.000, iar valoarea vanzarilor a depasit 10.000 RON. Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Radiodifuziune in colaborare cu Uniunea Editorilor din Romania, cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.


Bloombiz
si
NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1076 ori