S-a deschis A"Delicateria A- TraiteurA", primul magazin de gastronomie fina din Romania

Joi, 16 Septembrie 2004, ora 21:02
1901 citiri

La A"Delicateria A- TraiteurA" pot fi gasite preparate unice pe piata din Romania, cu specific frantuzesc, produse artizanal din cele mai proaspete ingrediente. Unele dintre aceste preparate sunt marca inregistrata A"Delicateria A- TraiteurA" (Terina®, Balotina® etc.)De asemenea, se vor comercializa prajituri frantuzesti realizate dupa retete proprii, bomboane din ciocolata fabricate artizanal, produse de panificatie si patiserie, precum si vinuri atent selectionate.

A"Este un concept nou, unic in Romania, pe care l-am importat din Franta. Nu avem in vedere numai sa producem si sa vindem, ci sa oferim servicii de gastronomie fina.

Echipa de profesionisti a magazinului va oferi consultanta cumparatorilor, pentru a le garanta o incursiune unica in universul gastronomieiA", a declarat Adrien Damour, Director General A"Delicateria A- Traiteur A".

A"Toate produsele din magazin poarta marca A"Delicateria A- TraiteurA", cu exceptia vinurilor. Dar, si in privinta acestora din urma, am realizat o selectie atenta, pentru a satisface standardele inalte de calitate pe care le promovamA", a declarat Raphael Magnenat, Director Executiv A"Delicateria A- TraiteurA".

Magazinul A"Delicateria A- TraiteurA" este situat in Str. Mihai Eminescu nr. 73 si va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 9.00 - 21.00.

A"Delicateria A- TraiteurA" este o marca a companiei A"Gusto- Elysee ReceptionsA", care a fost infiintata in anul 1993 si este una dintre primele firme de pe piata romaneasca specializate in organizarea de cocktail-uri. Compania detine si o fabrica de produse si preparate din peste, cu renume european.

A"Delicateria - TraiteurA" se adreseaza oamenilor activi, care apreciaza rafinamentul culinar si isi propune sa le ofere acestora deliciile bucatariei franceze in intimitatea caminului.

Planurile de viitor ale echipei A"Delicateria A- TraiteurA" includ deschiderea unui bar de vinuri in care se vor servi si preparatele din magazin, a carui inaugurare este planificata pentru aceasta iarna.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...