Romanii isi pot lua vacanta cu discount pentru 2011

Luni, 09 August 2010, ora 00:46
1457 citiri
Romanii isi pot lua vacanta cu discount pentru 2011

Programul special "Inscrieri timpurii 2011", prin care turistii pot petrece o vacanta pe litoral la tarife reduse, va fi lansat in aceasta toamna, potrivit unui comunicat remis duminica de patronatul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) si Asociatia Litoral - Delta Dunarii, informeaza Newsin.

"O modificare majora in strategia de marketing a programului nostru 'Vacanta in tara mea' o va constitui lansarea programului 'Inscrieri timpurii 2011' inca din toamna acestui an, pentru a oferi turistilor romani discounturi considerabile pentru rezervarea unor vacante pe litoralul romanesc 2011", se arata in comunicat.

Comisia de turism intern a ANAT s-a intalnit sambata, in statiunile Mamaia si Neptun, cu reprezentantii patronatelor hoteliere de pe litoral, pentru a stabili strategia de marketing si promovare pentru sezonul 2011.

"Au fost dezbatute tendintele constatate in sezonul actual, propunerile pentru ofertele speciale ale anului 2011 si s-au discutat clauzele de baza care sa fie incluse in contractele de colaborare intre agentii si hotelieri, in vederea practicarii unor servicii turistice corecte si de calitate pe litoralul romanesc, preocupare comuna a agentiilor de turism si a hotelierilor de pe litoral", potrivit comunicatului celor doua organisme.

De asemenea, Comisia de turism intern a patronatului ANAT si patronatele hoteliere de pe litoral au decis infiintarea unui fond comun la care sa contribuie hotelierii si agentiile de turism in vederea finantarii unei strategii de promovare a sezonului 2011.

Patronatele din turism considera totodata ca promovarea este o conditie esentiala a vanzarii unei destinatii turistice, pentru o mai buna prezentare a destinatiei si pentru mediatizarea larga a ofertelor speciale de genul "Inscrieri timpurii", "Zile gratuite de vacanta", "Litoralul pentru toti" etc. 

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#vacanta, #discount, #inscrieri timpurii , #Stiri Turism