Romania, cea mai nesigura tara din UE

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 16:05
1576 citiri
Romania, cea mai nesigura tara din UE

Romania este cea mai nesigura tara din Uniunea Europeana (UE) din punctul de vedere al turistilor straini, iar romanii se numara printre cei mai neprietenosi cu turistii, reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul de socializare WAYN.com in randul membrilor sai si citat de The Money Channel, informeaza NewsIn.

Astfel, Romania este perceputa drept tara europeana in care turistii straini s-ar simti cel mai putin in siguranta, fiind in acest clasament negativ de Cehia si Slovacia.

Pe de alta parte, romanii se afla pe locul 9 in topul celor mai putin prietenoase popoare europene.

Castigatorii sondajului au fost Marea Britanie, desemnata capitala cumparaturilor, dar si Franta, considerata cea mai romantica destinatie europeana.

Potrivit aceluiasi sondaj, nici peisajele naturale din Romania nu sunt prea atragatoare pentru turistii straini, Romania figurand pe locul 19, din 29 de tari europene, atunci cand vine vorba de frumusetea naturii.

La sondajul reailizat de WAYN.com, site dedicat turistilor, au participat 6.600 de persoane, dintre care peste jumatate din Asia. Cultura, romantismul si natura sunt cele mai importante criterii dupa care turistii straini isi aleg destinatia de calatorie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#naturale, #nesigura, #peisaje, #romaia, #turisti , #Stiri Turism