Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Primaria Petrosani investeste 280 mil lei in constructia domeniului schiabil din Parang

Primaria Petrosani investeste 280 mil lei in constructia domeniului schiabil din Parang

Primaria Petrosani a incheiat un contract in valoare de 283,69 milioane lei cu o firma din Pitesti, SC Kranz Eurocenter SRL, pentru constructia domeniului schiabil din Parang, lucrari ce vor sta la baza dezvoltarii viitoarei statiuni turistice din judetul Hunedoara, potrivit Newsin. 

Contractul a fost atribuit la 31 august, in urma unei licitatii deschise, la care SC Kranz Eurocenter SRL (lider de asociatie) a fost singurul ofertant, potrivit unui anunt al primariei din Petrosani publicat sambata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Totodata, lucrarile vor dura 30 de luni din momentul atribuirii contractului.

"Contractul de lucrari va realiza infrastructura necesara realizarii unui sistem de linii suspendate, construirea si montajul de linii suspendate pentru transportul pe cablu cu cabine, telescaune, achizitia instalatiei si a echipamentelor de transport pe cablu, cabine, telescaune, constructia de platforme pentru activitati sportive, achizitia de echipamente pentru producerea zapezii artificiale, amenajarea de drumuri de acces, precum si amenajarea unui lac de acumulare necesar asigurarii sursei de alimentare cu apa a echipamentelor de producere a zapezii artificiale", se mai arata in anunt. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2228 ori
Citeste mai multe despredomeniu schi parang petrosani