Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Plajele de pe litoralul romanesc, scoase la licitatie pentru inchiriere

Plajele de pe litoralul romanesc, scoase la licitatie pentru inchiriere

Administratia Nationala "Apele Romane" - Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral organizeaza licitatie publica pentru inchirierea sectoarelor de plaja de pe litoral, data limita de depunere a ofertelor fiind 24 aprilie, transmite corespondentul NewsIn.

Repsonsabilul de comunicare al institutiei, Catalin Anton, a precizat ca durata de derulare a contractului de inchiriere este de la data semnarii si pana la 15 octombrie 2010.

Pretul unui caiet de sarcini este de 85 de lei (TVA inclus), iar ofertele pentru licitatie pot fi depuse la secretariatul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral, de luni pana vineri, intre orele 8.00 ?i 16.00.


Caietul de sarcini se poate obtine de la sediul institutiei.


Data limita de depunere a ofertelor este 24 aprilie, la ora 16.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc in perioada 26 aprilie - 30 aprilie.


Durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora.


Sectoarele de plaja care fac obiectul licitatiei sunt prezentate la sediul Directiei Apelor Dobrogea Litoral.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1458 ori
Citeste mai multe despreinchiriere licitatie litoral plaja