Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 12000 de semnaturi pentru ''Dracula, my love''

Peste 12000 de semnaturi pentru ''Dracula, my love''

Petitia on-line care sprijina piesa 'Dracula, my love', eliminata din finala pentru Eurovision pe motiv ca ar mai fi fost difuzata la Premiile MTV 2005, a strans peste 12121 de voturi.

Un numar de 12121 de persoane s-au exprimat, pana azi, in favoarea ramanerii in concurs a piesei semnate de Marius Moga si interpretata de Andra si trupa Simplu.

'Pacat ca ne eliminam singuri sansele de a castiga la Helsinki! Este o piesa comerciala, de Dracula stie toata Europa. Ce mai, este combinatia perfecta!', considera Andreea Sima, unul dintre semnatarii petitiei.

Coordonatorul selectiei nationale pentru Eurovision, Dan Manoliu, a declarat, miercuri, pentru ROMPRES, ca TVR analizeaza contestatiile primite dupa descalificarea din concurs a pieselor "Dracula, my love", de Marius Moga, si Well-o-wee, interpretata de Rednex feat. Ro-Mania.

Organizatorii selectiei nationale Eurovision Song Contest 2007 au decis, in urma analizei facute de comisia de experti convocata, luni, pentru a verifica recentele sesizari de plagiat aparute in legatura cu cinci piese incluse in finala concursului, ca trei dintre acestea sa fie eliminate din finala, printre acestea aflandu-se si 'Dracula, my love'.

Potrivit comisiei, toate aceste trei piese au fost difuzate inainte de data de 1 octombrie 2006, nerespectandu-se, astfel, regulamentul selectiei nationale a Eurovision 2007.

Dupa decizia juriului convocat de TVR privind retragerea piesei 'Dracula, my love' din finala pentru Eurovision 2007, CRBL a anuntat crearea unei petitii on-line care sa sustina ramanerea acestei melodii in concurs.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 915 ori