Patinoar de 12 mil lei in comuna Carta din Harghita

Luni, 24 Mai 2010, ora 00:09
5487 citiri
Patinoar de 12 mil lei in comuna Carta din Harghita

Compania Nationala de Investitii, aflata in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), construieste un patinoar in comuna Carta din judetul Harghita in valoare de aproape 12 milioane lei, ce va fi finalizat la inceputul anului viitor, potrivit informatiilor transmise NewsIn.

Patinoarul este finantat de la bugetul de stat si este singurul aflat in prezent in executie de catre companie, potrivit informatiilor transmise de Compania Nationala de Investitii, la solicitarea Agentiei NewsIn.

Intrebati de ce a fost decisa ca locatie pentru patinoar comuna Carta, reprezentantii Companiei Nationale de Investitii au precizat ca localitatea se afla intr-o zona in care se practica sporturi de iarna, in special hochei pe gheata.

"Patinoarul artificial care se construieste va servi drept baza de antrenament pentru echipele de seniori si juniori din zona, inscrise la unul dintre cluburile sportive cu sectii de hochei pe gheata din judetul Harghita.

De asemenea, aceasta constructie a fost deja inceputa de primarie, care ramanand fara fonduri pentru finalizarea acestuia, a facut solicitare pentru includerea obiectivului pe lista de obiective ale programului Patinoare artificiale", spun reprezentantii Companiei Nationale de Investitii.

Compania Nationala de Investitii SA este o societate comerciala pe actiuni, infiintata in 2001, si functioneaza sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Programele Companiei Nationale de Investitii vizeaza constructia de sali de sport, consolidarea si reabilitarea salilor de sport construite inainte de anul 2000, construirea de bazine de inot si de patinoare artificiale, precum si construire si reabilitare de asezaminte culturale. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autoritatile publice locale. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorelte să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
#patinoar, #harghita, #investitii , #Stiri Turism