Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Partie modernade schi la Bran

Partie modernade schi la Bran

In viitor, statiunea brasoveana Bran va avea o partie moderna de schi, cu o lungime de trei kilometri, in zona Zanoaga-Crimcea, pe Valea Branului. Gheorghe Hermeneanu, primarul Branului, a declarat ca, in prezent, se lucreaza la studiul de fezabilitate, iar in 2007 se asteapta inceperea lucrarilor.Pana in acest moment, de proiect s-au interesat numai persoane fizice din strainatate, dar autoritatile locale spera sa apara si investitori din strainatate. Pentru realizarea partiei va fi nevoie de 10 milioane de euro, iar suma va proveni din fonduri structurale sau dintr-un parteneriat public-privat.

Zona in care se vor construi partia de schi si anexele necesare practicarii sporturilor de iarna, se afla in perimetrul Parcului National Bucegi. Primarul spune ca este nevoie de obtinerea unei serii de aprobari de la Academia Romana, Ministerul Mediului si de la alte institutii, dar, demersurile vor incepe dupa finalizarea studiului de fezabilitate. Tot atunci, se va incerca o promovare a investitiei cu ajutorul Autoritatii Nationale pentru Turism. De la capatul partiei de schi, ce urmeaza a se construi exista posibilitatea efectuarii unor excursii in zona muntilor Bucegi pe trasee extrem de frumoase si usor de parcurs, a subliniat primarul Branului.

Antena 3

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1213 ori