Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Opt sectoare de plaja, ramase fara ofertanti

Opt sectoare de plaja, ramase fara ofertanti

Cele 34 de oferte primite de Directia Apelor Dobrogea-Litoral pentru licitatiile publice privind concesionarea a 25 de sectoare de plaja au fost depuse numai pentru 17 dintre acestea, pentru celelalte opt nefiind depusa nicio oferta, potrivit unui comunicat remis marti.

Administratia Nationala "Apele Romane" (ANAR) organizeaza, prin Directia Apelor Dobrogea-Litoral Constanta (DADL), licitatii publice pentru atribuirea a 25 de sectoare de plaja.

Potrivit comunicatului ANAR, cele 25 de sectoare de plaja sunt rezultatul redimensionarii celor 14 sectoare ramase neinchiriate in anul 2006. Reprezentantii ANAR motiveaza aceasta decizie prin dorinta de a le face "mai atractive pentru investitori".

Pentru licitatia care se va desfasura in perioada 21-23 februarie au fost depuse 34 de oferte, dupa ce DADL Constanta a vandut 128 de caiete de sarcini. Ofertele primite de DADL Constanta au fost depuse numai pentru 17 sectoare, pentru celelalte opt nefiind depusa nicio oferta.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 841 ori