O agentie de turism din Romania plateste testul COVID pentru clientii care pleaca in Grecia. Ce alte oferte au mai fost lansate pe piata peste noapte

Luni, 13 Iulie 2020, ora 15:30
1208 citiri
O agentie de turism din Romania plateste testul COVID pentru clientii care pleaca in Grecia. Ce alte oferte au mai fost lansate pe piata peste noapte
Foto: Pixabay.com

Agentiile de turism din Romania incearca sa se adapteze celor mai recente conditii impuse de Grecia cu privire la calatorii romani care trec prin punctul de frontiera Kulata-Promahonas si au venit cu solutii pentru ca turistii sa nu piarda vacantele deja rezervate sau platite.

Turoperatorul IRI Travel, de exemplu, a luat decizia de a oferi un voucher de reducere in valoare de 75 de euro de adult la achizitionarea unui sejur de minim 5 nopti in insula Thassos din Grecia incepand cu data 15.07.2020.

Voucherul va putea fi folosit pentru o vacanta viitoare in orice destinatie operata de IRI Travel si va compensa costul platit de turisti pentru testul COVID-19 necesar la trecerea frontierei dintre Bulgaria si Grecia.

Toti turistii care au achizitionat deja o vacanta in insula Thassos si intra la cazare incepand cu 15.07.2020 sau cei care urmeaza sa achizitioneze un sejur in aceasta insula din Grecia, prin IRI Travel sau prin agentiile sale partenere din toata tara, vor beneficia de aceasta oferta.

"Pretul testului porneste de la 280 de lei si poate ajunge pana la 350 de lei. Noi ne-am gandit sa oferim acest voucher de 75 de euro pentru a include si pretul traducerii actului medical, astfel incat turistii sa suporte mai usor acest cost si grijile care vin cu el", a declarat Lucian Badircea, CEO IRI Travel.

Voucherul se elibereaza pentru rezervari efectuate pentru insula Thassos incepand cu 1 iunie 2020 pentru turistii care isi vor petrece vacanta incepand cu 15.07.2020 si poate fi folosit pentru achizitionarea unei viitoare vacante in acest sezon estival sau anul viitor.

"Voucherul se elibereaza numai daca testul este facut intr-un dintre laboratoarele acreditate de Ministerul Sanatatii. In felul acesta, dorim sa ne asiguram ca turistii nostri nu vor avea o surpriza neplacuta cand ajung la punctul de frontiera Kulata-Promachonas", a mai spus Lucian Badircea.

Alte agentii, aceleasi probleme

In cazul celor de la Travel Planner, acestia au au pregatit o lista cu centrele unde pot face testul.

"Masurile pe care le-am luat noi ca agentie a fost sa informam turistii. Inca lucram la aspectul acesta deoarece unele informatii au fost date chiar peste weekend. Este o perioada in care turistii vor trebui sa se miste destul de repede, asadar am pregatit o lista cu puncte unde ar fi posibila testarea PCR. Am luat legatura cu partenerii pentru a reprograma situatiile urgente/ imposibile si lucram la un protocol de actiune pentru cazurile in care vac ...citeste mai departe despre "O agentie de turism din Romania plateste testul COVID pentru clientii care pleaca in Grecia. Ce alte oferte au mai fost lansate pe piata peste noapte" pe Ziare.com

Cât va costa o noapte de cazare pe Litoral anul acesta? Turiștii români sunt interesați în continuare
Cât va costa o noapte de cazare pe Litoral anul acesta? Turiștii români sunt interesați în continuare
Anul acesta, o noapte de cazare pe litoralul românesc va costa aproximativ 500 de lei, iar cele mai populare destinaţii de la Marea Neagră ramân Eforie Nord şi Mamaia „Preţurile din...
Reforma rămâne în gară. De ce bate România bate pasul pe loc la cumpărarea de trenuri performante: ”Un fel de tichie de mărgăritar pentru chel”
Reforma rămâne în gară. De ce bate România bate pasul pe loc la cumpărarea de trenuri performante: ”Un fel de tichie de mărgăritar pentru chel”
Autoritățile au anunțat marți, 28 mai, că anulează din nou o licitație pentru cumpărarea a 12 trenuri electrice pe bază de hidrogen, după ce nicio firmă nu a depus o ofertă la...
#vacante ieftine, #calatorie Europa, #vacante Grecia 2020 , #Stiri Turism