Nu ti-ai rezervat inca vacanta de vara? Descopera rapid cele mai bune oferte

Joi, 22 Mai 2014, ora 12:46
2393 citiri
Nu ti-ai rezervat inca vacanta de vara? Descopera rapid cele mai bune oferte

Alegerea destinatiei de vacanta este o optiune importanta si, pentru aceasta, este necesar sa ai la dispozitie toate informatiile. Venind in intampinarea utilizatorilor, site-ul www.directbooking.ro a fost relansat si pune la dispozitia turistilor resurse complete de informare.

De la recenzii ale turistilor, o cautare rapida, sugestii de destinatii, obiective turistice din zona pana la disponibilitatea camerelor, ai toate informatiile necesare pentru a iti alege un sejur perfect pe www.directbooking.ro

DirectBooking.ro este un portal de rezervari hoteliere ce pune la dispozitia turistilor o varietate de oferte turistice atat in regim individual cat si cu transport charter avion sau autocar. Cu peste 4 ani de experienta si peste 10.000 de turisti in 2013, Direct Booking isi doreste sa promoveze in special rezervarile de tip online, unde turistul isi poate administra rezervarile in timp real, se poate informa in mod rapid si eficient - toate acestea fara a irosi timp si energie. Echipa Direct Booking este intotdeauna la dispozitia turistului pentru a oferi asistenta atat la sediul agentiei cat si online in vederea definitivarii unei rezervari si pe parcursul defasurarii calatoriei prin intermediul agentiilor partenere din fiecare destinatie.

Afla si tu care sunt avantajele majore ale website-ului de turism www.directbooking.ro si alege cele mai potrivite destinatii de vacanta pentru tine si pentru familia ta!

Cum arata noul site

Direct Booking are in prezent un design foarte placut si prietenos cu utilizatorii, astfel incat sa poti naviga cu usurinta prin toate sectiunile site-ului. Beneficiaza de un modul de cautare rapida si inteligenta, pentru ca tu sa poti gasi cat mai repede destinatiile si ofertele dorite.

Permite efectuarea rezervarilor online, iar reversibilitatea acestui serviciu se realizeaza la fel de usor. Mai mult de atat, clientii Direct Booking beneficiaza de asistenta online pentru finalizarea oricarei rezervari, dar si de ajutor turistic pe intreaga durata a sejururilor cumparate prin intermediul site-ului.

Ce servicii ofera noul site Direct Booking

Noul site pune la dispozitia clientilor sai o varietate imensa de oferte de vacanta, pornind de la cele mai mici preturi. Ai posibilitatea sa iti alegi variantele cu sau fara transport inclus pentru cele 4 destinatii preferate ale turistilor romani: Grecia, Bulgaria, Turcia si Romania. De pe DirectBooking.ro iti poti face rezervari si achizitiona bilete atat pentru vacante low-cost si all inclusive, cat si pentru concedii de lux. Direct Booking intelege nevoile tuturor clientilor sai si actioneaza astfel incat sa le satisfaca, punand la dispozitie sejururi pentru toate gusturile si posibilitatile.

Platforma de turism este cat se poate de transparenta in ceea ce priveste tarifele percepute pentru vacante. Astfel, este foarte usor sa verifici pe site oferta de pret si disponibilitatea sejurului pe care ti-l doresti si sa ceri o oferta de pret personalizata. Raspunsul si confirmarea disponibilitatii vor veni rapid, pentru ca una dintre cele mai mari calitati ale Direct Booking este promptitudinea.

Intra si tu pe Directbooking.ro si beneficiaza de toate facilitatile rezervarii unui sejur de vis!

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#direct booking, #vacanta grecia, #vacanta bulgaria, #oferte turcia 2014, #oferte romania 2014 , #Stiri Turism