Noutati de la Hollywood

Vineri, 23 Septembrie 2005, ora 08:17
1159 citiri

Una din eroinele principale ale serialului A"Neveste DisperateA", Eva Longoria a fost ranita dupa ce o bucata din decor s-a desprins si a lovit-o in cap. Actrita a fost dusa de urgenta la spital pentru ingrijiri. Doctorii au spus ca totul este in regula, iar actrita a primit cateva zile libere pentru a-si reveni. Dar se va intoarce la filmari la timp, asa ca nu vor fi intarzieri.

Jude Law pare a nu se potoli. Chiar daca Jude si-a cerut scuze public pentru aventura cu bona sa si a promis ca nu mai face, se pare ca nu se poate abtine. Poze ale actorului in ipostaze destul de intime au facut inconjurul lumii. Purtatoarea de cuvant a lui Jude Law a spus ca fotografiile au fost facute in timpul vacantei petrecute de Jude cu copiii intr-o statiune la malul oceanului, dar gurile rele spun ca nu este adevarat, iar actorul, desi incearca totul pentru a reface relatia cu Sienna Miller, nu se poate abtine sa nu calce stramb.

Chiar daca, de curand, cei doi au iesit in public impreuna pentru prima oara dupa scandalul cu bona. Fotografii i-au surprins pe cei doi la Londra la o plimbare scurta alaturi de doi dintre copii si pareau destul de relaxati, dar Sienna nu purta inelul de logodna, asa ca probabil va mai dura pana cand actrita va reveni la sentimente mai bune.

Tom Cunneff, cel care a facut pozele de la Londra, spune ca cei doi chiar incearca sa repare relatia lor, si au avut loc si intalniri private in incercarea de a reporni relatia. Cat s-au plimbat la Londra, Sienna a vorbit mai tot timpul la telefon, in timp pe Jude a stat cuminte langa ea. Toata lumea crede ca vom asista la o impacare, chir daca Sienna a pus niste conditii destul de dure pentru a relua relatia cu Jude.

Antena 3

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...