Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nou lider pe piata muzicala internationala

Nou lider pe piata muzicala internationala
Grupul Bertelsmann a anuntat miercuri ca a vandut compania producatoare de muzica A"BMG Music PublishingA" concernului Vivendi cu suma de 1,63 de miliarde de dolari. Prin fuziune, cele doua firme alcatuiesc un nou lider pe piata de muzica internationala.Producatorii independenti protesteaza vehement impotriva acestei tranzactii. Asociatia internationala a producatorilor de muzica, Impala intentioneaza sa inainteze plangere in justitie impotriva contractului incheiat.
A"Fuziunea dintre cele doua firme va avea efecte negative grave asupra concurentei pe piata muziciiA", a declarat presedintele Impala, Patrick Zelnik astazi ziarului A"Financial Times DeutschlandA".

Cu doi ani in urma, Impala inaintase o plangere comisiei europene cu privire la fuziunea dintre Sony si BMG, reusind sa obtina o reverificare a valabilitatii contractului dintre cele doua firme.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 823 ori