Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nou City Grill pe Lipscani

Nou City Grill pe Lipscani
Mireasma de inceput de secol, trasuri cu cai albi, masini de epoca, jobenuri si rochii de seara...Un adevarat festin, cu multa mancare buna si bauturi rafinate. Si pentru ca totul sa fie ca odinioara, pe vremea cand in Micul Paris existau peste 2000 de piane, Johnny Raducanu a incantat asistenta cu muzica luiAAceasta atmosfera a fost pricinuita de deschiderea restaurantului de bon ton City Grill, in data de 10 decemvrie, pe la orele 6 seara.Sfarsitul de an inseamna pentru lantul de restaurante City Grill deschiderea unei noi locatii in centrul istoric al Bucurestiului.
Situat pe Lipscani colt cu Calea Victoriei, noul restaurant are o suprafata totala de 750 metri patrati si este cel de-al patrulea restaurant al lantului. De asemenea, este primul care va da startul unui nou val de investitii care va continua pana in luna aprilie a anului viitor, investitii a caror valoare totala se va ridica la 1,5 milioane de euro si se vor concretiza in 5 noi locatii. "Acest nou restaurant este cea mai importanta investitie derulata de City Grill si se ridica la 500.000 de euro. Motivele alegerii acestei zone istorice se regasesc in prezenta mai multor sedii de institutii financiare si birouri ale unor firme importante" a mentionat Dragos Petrescu, fondatorul companiei. Din punct de vedere al bucatariei, toate restaurantele reunite sub conceptul City-Grill sunt axate pe healty food (salate, grill A-carne proaspata, doar refrigerata, dar si avand componente traditional romanesti).
Cu o cifra de afaceri de 760.000 de euro inregistrata anul trecut, proprietarul lantului City Grill estimeaza pentru acest an o cifra de peste 1,8 milioane de euro.
Referindu-se la obiectivele anului 2006, Petrescu spune: "Tintim o cifra de afaceri de 4-5 milioane de euro aceasta reprezentand un prim pas catre obiectivul nostru din anul 2010 cand estimam o cifra de afaceri de 10 milioane de euro."Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 970 ori