Nicoleta Luciu va apela la bisturiu

Marti, 12 Iulie 2005, ora 01:32
975 citiri

Vedeta cu cel mai impresionant bust de pe la noi, Nicoleta Luciu, are probleme cu picioarele. Se pare ca frumoasa bruneta are picioarele invadate de varice si de vase de sange sparte, dupa cum relateaza revista "VIP". Din fericire pentru Nicoleta, chirurgia face astazi minuni si ea poate apela cu incredere. Fosta playmate si-a facut timp, in ultima saptamana, sa treaca pe la o clinica dermatologica, de unde a aflat ca problema sa are rezolvare, dar nu asa repede pe cat se astepta.

Pentru a le reda picioarelor sale frumusetea de odinioara, Nicoleta va trebui sa suporte in jur de sase-sapte interventii cu laserul, iar daca nici aceasta solutie nu va da rezultate, cantareata va apela la bisturiu.

Dar pentru ca are alaturi de ea foarte multi prieteni, cu siguranta ca va trece cu bine si peste aceasta etapa din viata sa, ca doar nu-i un capat de tara. In plus, barbatii care roiesc in preajma ei se uita prea putin la picioare, ei fiind vadit impresionati de partea de sus a corpului vedetei, acolo unde Nicoleta nu prezinta nici un fel de problema.

Si pentru ca Dinu nu mai e, Nico isi gaseste alinarea in bratele lui Zsolt Cszergo, barbatul cu care se pare ca va pleca in vacanta, la Cannes. Ramane de vazut daca Nicoleta va pleca pe Coasta de Azur inainte sau dupa ce-si va rezolva problemele de sanatate.

Gardianul

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...