''Mutu are prafuri in cap''

Miercuri, 20 Iulie 2005, ora 02:44
1097 citiri

Mutu a fost criticat dur de membrii A"generatiei de aurA", dupa atacul acestuia la adresa lui Cristi Chivu.Atacul lui Adrian Mutu la adresa prezentei actualului capitan al nationalei, Cristi Chivu, la meciul caritabil dintre A"generatia de aurA" si echipa Brazilei, campioana mondiala in A'94, a fost contrat ieri de Gica Popescu, principalul organizator al spectacolului de la Timisoara.

A"Pe Chivu l-am invitat cu doar o zi inainte dupa ce am vazut donatia pe care a facut-o sinistratilor din zona Moldovei. Eram convins ca prezenta lui va aduce beneficii la «Seara Campionilor», dovada ca tricoul lui s-a vindut cu 22.000 de euroA", a fost explicatia Baciului, dupa ce atacantul lui Juventus a spus ca face parte, alaturi de Chivu, din A"generatia ratatilorA" si nu avea ce sa caute pe stadionul A"Dan PaltinisanuA".

A"Era sub influenta prafurilorA"

Mult mai dur a fost Vladoiu: A"Cred ca era sub influenta prafurilor cind a vorbit despre noi asa, de unde sa stiu eu ce are el cu «generatia de aur»? De fapt, nici nu ma intereseaza ce declara Mutu si nu ma intereseaza nici el ca persoana. Cine e Mutu pina la urma? Exemplul cel mai elocvent este dat de faptele lui. Eu cred ca-l bagam prea mult in seama. Pentru mine e inexistent, ca si pentru restul componentilor echipei nationale din A'94. E un zero baratA", a afirmat Vladoiu.

A"Mutu e un frustratA"

El a fost completat de Lupescu: A"E vorba de ceva sus aici, de o dereglare la cap. Dar eu am lucruri mai importante de facut decit sa comentez ce spune Adrian Mutu. Asta e declaratia mea, mai multe nu vreau sa spunA". Prunea a mai spus ca Mutu este frustrat, in timp ce Dan Petrescu nu s-a obosit sa comenteze.

Cotidianul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...