Moda devine pragmatica

Joi, 03 Martie 2005, ora 17:21
1193 citiri

Al doilea Beauty Club P&G ne-a purtat intr-o calatorie imaginara, dar extrem de vie pe ruta Londra-New York-Milano-Paris. Motivul: prezentarea tendintelor internationale in vestimentatie, coafura si machiaj.Ce aduce nou in moda acest sezon? Moda devine mai pragmatica si mai orientata catre confort, dar si feminitate, aduce un aer proaspat si exuberant, vitalitate si culoare.

Modern si sofisticat in acelasi timp, sezonul cald din acest an devine mai eclectic, aducand in prim-plan naturalete si stralucire, combinatii exotice si vibrante, hainele fiind cele care slujesc persoana, o fac sa se simta bine.

Primul trend vorbeste despre eleganta moderna, superlux, in care clasicul anilor '60 este adus in actualitate prin detalii moderne si tesaturi. Un nou glamour, simplu si rafinat, in care coafura si machiajul sunt in armonie deplina.

In cazul parului, acest superlux presupune onduleuri lejere pe par, accentul in machiaj punandu-se pe ruj - rosu - si pe o baza de machiaj fluida, cu irizatii sidefate, ce confera multa stralucire. Totul conduce catre sentimentul de incredere in propria frumusete, cea lasata de mama-natura.

Al doilea trend - Global Treasures - ne vorbeste despre fusion-fashion, ce promoveaza un lux boem si exotic, cu tinute relaxante, cu imprimeuri florale, rafinate, asemenea unui joc cu penelul.

Topurile acestei veri sunt rochia parte peste parte, de sub bust, camasa larga, pantofii cu aspect metalic si cu catarama in fata, jacheta scurta din piele de strut si bratarile multicolore - chiar si din plastic!

Dar cum tendintele nu impun, ci propun, ramane ca fiecare sa-si ia din moda 2005 ceea ce-l reprezinta!

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...