Mii de turisti pe Valea Prahovei in primul weekend din acest an

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 15:32
1734 citiri
Mii de turisti pe Valea Prahovei in primul weekend din acest an

Mii de turisti petrec primul weekend din acest an la munte, in statiunile de pe Valea Prahovei, printre cei care au ales ca destinatie aceste statiuni numarandu-se si sute de crestini care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi si vin din Moldova, Rusia sau Ucraina pentru a petrece in Romania.

Cateva mii de turisti petrec primul weekend din acest an la munte, in statiunile de pe Valea Prahovei, iar printre cei care au ales ca destinatie aceste statiuni se numara si cateva sute de turisti din Moldova, Ucraina si Rusia, care petrec Craciunul pe rit vechi in statiunile din Romania.

Conform datelor furnizate de reprezentantii operatorilor de turism, unii dintre hotelierii de pe Valea Prahovei au scos la vanzare pachete turistice special destinate celor care petrec Craciunul pe rit vechi, costul acestor pachete si facilitatile incluse in acestea fiind comparabile cu cele vandute de Craciun, respectiv, cazare si cina festiva in data de 7 ianuarie, cand se serbeaza Craciunul pe rit vechi.

Sute de turisti din Rusia, Ucraina si Republica Moldova au ales ca destinatie statiunile de pe Valea Prahovei, pentru multi dintre acestia vacanta de la acest inceput de an nefiind prima petrecuta in Romania.

Comparativ cu preturile practicate la sfarsitul saptamanii trecute, hotelierii de pe Valea Prahovei au scazut tarifele pentru cazare, acestea fiind la jumatate sau chiar la o treime din valoarea tarifelor de Revelion.

Sambata dupa-amiaza, drumul national 1 este foarte aglomerat in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de urcare dinspre Bucuresti catre munte autovehiculele circula in coloana si cu viteza redusa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#turisti Valea Prahovei, #turism romania , #Stiri Turism