Mihaela Radulescu obsedata de kilogramele in plus

Joi, 20 Ianuarie 2005, ora 17:18
1381 citiri

Radulescu sustine sus si tare ca oamenii care scornesc asemenea barfe "sunt usor imbecili", mergand mai departe si catalogandu-i "nebuni la cap".Cea mai barfita vedeta autohtona de sex feminin, Mihaela Radulescu, este din nou in centrul atentiei. Gura targului a gasit noi informatii de "rumegat".

Se vorbeste ca prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie", de la Antena 1, se ratoieste pe platoul de filmare la colegii ei cameramani. Motivul unui astfel de comportament ar fi dorinta vedetei de a nu fi filmata din anumite unghiuri care i-ar putea aduce prejudicii de imagine, acum dupa ce a nascut si a acumulat niste kilograme in plus.

Mai mult, se vehiculeaza chiar ca ea este obsedata, la modul cel mai serios, de kilogramele in plus. Contactand-o ieri pe Mihaela, ea a desfiintat telefonic si cat se poate de ferm, pentru cititorii ziarului "Gardianul", afirmatiile calomnioase care incepusera sa zburde pe la urechile noastre.

«Ma filmati mai grasa?»

Radulescu sustine sus si tare ca oamenii care scornesc asemenea barfe "sunt usor imbecili", mergand mai departe si catalogandu-i "nebuni la cap". Mihaela ne-a povestit de unde au pornit lucrurile. Cat despre cum au evoluat acestea si la ce concluzie s-a ajuns, ea nu isi poate explica cum un om intreg la cap a putut intelege asa ceva dintr-o gluma suculenta pe care a facut-o duminica in timpul emisiunii. Singura explicatie pe care o poate oferi vedeta este ca mai exista si oameni idioti.

Mihaela a spus ca a glumit cu cameramanii ei, in direct, fiind convinsa ca a facut o gluma buna, mai ales ca se cunoaste cu oamenii cu care lucreaza. "Imi iubesc echipele, era o gluma: Ce faceti baieti? Ma filmati mai grasa? Tu nu esti bun, treci acasa!". Vedeta ne-a declarat ca era o gluma asemenea celor pe care le face si Teo cu "celebrul" cameraman Trafalet. Pentru cei mai putin informati, Radulescu le recomanda sa mai puna mana pe cate o carte pentru ca artificiul la care a recurs ea este prezentat in anumite publicatii ca fiind "o tehnica de gluma, din partea mea, reusita". Mihaela e foarte multumita de audienta incredibil de mare pe care o are cu actuala emisiune, fiind lider de piata in intervalul in care transmite in direct "Duminica in familie".

Mersul de-a busilea, senzational

Proaspata mamica ne-a marturisit ca nu are nici un fel de complexe cand vine vorba de greutatea pe care o are in prezent, deoarece este normal ca acest lucru sa se intample dupa ce nasti si in nici un caz nu te poti transforma peste noapte intr-o scobitoare. "Puteam sa le spun celor de la Antena, daca aveam un astfel de complex, dar nu se pune problema". Mihaela mai spune ca in aceasta perioada singurul lucru senzational pe care il experimenteaza este mersul de-a busilea, impreuna cu "spiridusul" ei.

Vrea si o fetita... din Asia

In ce priveste copilul pe care vrea sa il adopte din zona distrusa de tsunami, din Asia, Mihaela are ganduri extrem de serioase. Ea isi doreste foarte tare o fetita. Deja a depus dosarul cu pricina si a apelat la o firma de adoptii internationale din Londra, care o va sfatui din ce tara sa infieze copilul ca sa nu dureze prea mult din cauza legislatiei specifice fiecarei tari. Generozitatea Mihaelei este cunoscuta, ea fiind singura vedeta din Romania care a donat cea mai mare suma de bani, din buzunarul propriu. Anul trecut in noiembrie ea a oferit suma de 14.000 de euro maternitatii din Piatra Neamt.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...