Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MDRT scoate la vanzare mai multe proprietati ale statului de pe litoral

MDRT scoate la vanzare mai multe proprietati ale statului de pe litoral

Societatile Mamaia SA, Litoral SA si Neptun-Olimp SA, unde Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) este actionar, scot la vanzare, in luna noiembrie, active din patrimoniu la preturi de pornire care insumeaza 7.487.414 euro, potrivit unui comunicat emis vineri seara de minister, precizeaza NewsIn.

"Este vorba de societati care activeaza in domeniul turismului intrate in procesul de privatizare in acest an, la care statul detine actiuni, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Metoda folosita in toate cele trei cazuri este licitatia publica cu strigare competitiva (sau olandeza)", se arata in comunicat.

Licitatia organizata la SC Neptun-Olimp SA are ca termen de depunere a ofertelor data de 8 noiembrie, ora 15:00, a doua zi fiind programata deschiderea documentatiei de participare, in prezenta ofertantilor.

Activele Neptun-Olimp SA scoase la vanzare sunt Complexul Faleza Galati, cu teren aferent in suprafata de 3.586 mp si doua terenuri intravilane din Neptun, in suprafata de 3.000 mp, respectiv 5.483 mp.

Pentru licitatia organizata la Mamaia SA si Litoral SA termenul limita de depunere a ofertelor este 16 noiembrie, ora 13:00, urmand ca a doua zi sa aiba loc sedinta de deschidere a documentelor de participare, in prezenta ofertantilor.

Mamaia SA scoate la vanzare Vila Turistica Mamaia, cu teren cu o suprafata de 2.145 mp, si Complexul Hotelier Mamaia, cu teren in suprafata de 2.329 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar ale celor doua active.

Litoral SA liciteaza "Sediul Administrativ Hotel Bucuresti B" cu teren de 692 mp, "Magazie propaganda", cu terenul aferent, de 712 mp, precum si mijloacele fixe si obiectele de inventar aferente. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1536 ori
Citeste mai multe despreactive mdtr societati vanzare