Lufthansa va opera 2 zboruri pe zi pe relatia Cluj-Napoca - Munchen

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 15:01
2030 citiri
Lufthansa va opera 2 zboruri pe zi pe relatia Cluj-Napoca - Munchen

Compania aeriana Lufthansa a anuntat marti extinderea ofertei de zboruri dinspre Cluj-Napoca catre Munchen la doua curse pe zi, incepand cu 27 martie 2011, pasagerii avand posibilitatea sa selecteze unul din zborurile de dimineata sau din jurul pranzului.

Zborul nou introdus va fi operat de catre Lufthansa City Line, cu un aparat CRJ-700 ce ofera locuri configurate atat pentru clasa business, cat si cea economica.

"Acest nou zbor aduce o capacitate suplimentara de 1.000 de locuri pe saptamana, in contextul unei piete considerate intr-un proces de crestere stabil. Din vara anului 2011, Lufthansa va asigura conexiuni din Romania catre destinatiile internationale prin 104 zboruri saptamanale efectuate din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu.

In hub-urile din Frankfurt si Munchen, oferim pasagerilor nostri cele mai avansate facilitati si servicii de transfer rapid catre peste 200 de destinatii la nivel mondial." a declarat directorul general de vanzari pentru Lufthansa Romania si Moldova, Stefan Versemann.

Prin noul serviciu LH 1673, ce decoleaza din Cluj-Napoca la 06:10 si soseste in Munchen la 06:50, Lufthansa ofera o selectie de peste 2.400 de rute saptamanale dinspre Munchen catre 115 destinatii in Germania, Europa si peste tot in lume.

In plus, noul orar de zbor ofera posibilitati extinse de conexiune catre destinatii nord-americane precum New York, Washington, Miami sau Chicago.

Zborul de retur LH 1672 are ora de plecare din Munchen 21:15 si aterizeaza in Cluj-Napoca la 23:50.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#Lufthansa zboruri destinatii pasageri , #Stiri Turism