Hotel de cinci stele, langa stadionul Steaua

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 23:38
2491 citiri
Hotel de cinci stele, langa stadionul Steaua

Firma Premier Palace investeste sapte milioane de euro intr-un hotel de cinci stele in Bucuresti situat in vecinatatea stadionului Ghencea si mizeaza pe contracte cu cluburile de fotbal, existand deja interes din partea clubului Steaua, potrivit Mediafax.

Hotelul, care se va numi Premier Palace, va fi structurat pe cinci etaje si va avea 60 de camere, cinci apartamente si un restaurant cu 250 de locuri. Alaturat hotelului va functiona un alt corp de cladire, cu sase etaje, cu spatii de birouri, trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 1.000 de locuri si un spa, care va include printre altele un centru de recuperare sportiva.

"Ne vom adresa in special cluburilor romanesti de fotbal si a celor straine care vor juca in Romania. De exemplu, daca Steaua va participa in liga europeana, vom veni cu oferte.

Hotelul va avea si un centru cu 6-7 sali de masaj, cu aparatura medicala specifica recuperarii sportive. Pana in prezent am primit o cerere din partea clubului de fotbal Steaua, insa nu vom semna niciun contract pana nu vom deschide hotelul", a declarat agentiei MEDIAFAX administratorul firmei Premier Palace, Marian Dumitru.

Dumitru este administrator la Rohas Promotion Group Limited, firma inregistrata in Noua Zeelanda, care detine integral firma de constructii Dioma International Exim.

In perioada 2007-2010, Dioma International Exim a castigat cele mai multe contracte de infrastructura cu Primaria in sectorul 5.

Potrivit lui Dumitru, hotelul si restaurantul vor fi deschise pe 27 aprilie, dupa doi ani de lucrari de renovare si consolidare a cladirii, iar al doilea corp va fi inaugurat anul viitor.

"Initial, doar parterul era al firmei Premier Palace, aici fiind amenajat restaurantul, folosit pentru evenimente gen training si mese organizate.

Restul cladirii a fost cumparat ulterior, la un pret de achizitie foarte mic, circa 300 de euro pe metru patrat. Cred ca zona Ghencea se va dezvolta foarte mult in viitor, chiar daca nu este una de cinci stele. Depinde de politica fiecarei companii, noi ne asteptam sa avem succes cu hotelul", a spus Dumitru. Investitia totala in cele doua corpuri de cladire este de sapte milioane de euro.

"Din totalul investitiei, doua milioane de euro vor fi credite bancare, iar restul surse proprii. Ne asteptam sa recuperam investitia in sapte ani", a mai spus Dumitru.

Medicina viitorului. Cum îi ajută „doctorii virtuali” pe bolnavii români
Medicina viitorului. Cum îi ajută „doctorii virtuali” pe bolnavii români
România se confruntă cu o lipsă acută de medici, în special cei de familie, însă, inteligența artificială începe să-și facă loc din ce în ce mai mult în medicină. „Doctorii...
Câți bani au strâns românii pentru pensiile private. Creștere fabuloasă într-un an
Câți bani au strâns românii pentru pensiile private. Creștere fabuloasă într-un an
Fondurile de pensii facultative aveau active în valoare de 5,05 miliarde de lei, la finalul lunii aprilie, în creştere cu 28,1% comparativ cu nivelul înregistrat la aceeaşi dată a anului...
#hotel, #ghencea, #steaua , #Stiri Turism