Garda Financiara inchide 10 cluburi si restaurante de pe litoral

Duminica, 02 Mai 2010, ora 23:21
2064 citiri
Garda Financiara inchide 10 cluburi si restaurante de pe litoral

Inspectorii fiscali ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si comisarii Garzii Financiare au suspendat activitatea a zece cluburi si restaurante din statiunile de pe litoral pentru o perioada de trei luni, a anuntat duminica agentia, informeaza Newsin.

"In noaptea de 1 spre 2 mai, 58 de inspectori fiscali ai ANAF si comisari ai Garzii Financiare au organizat o ampla actiune de control, fiind verificati 34 de agenti economici (baruri, restaurante, terase, cluburi si discoteci) care isi desfasurau activitatea pe litoral.

La 10 dintre acesti agenti economici le-a fost suspendata activitatea pentru o perioada de trei luni, pentru neutilizarea caselor de marcat si pentru nefiscalizarea tuturor veniturilor", se arata in comunicatul ANAF. De asemenea, au fost aplicate amenzi in valoare de 140.500 lei si a fost confiscat numerar in valoare de 57.000 lei.

Actiunea de control a fost sprijinita de trupele Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta, potrivit agentiei.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice.

In cadrul ANAF se organizeaza si functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC). 

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#anaf, #cluburi, #financiara, #garda, #litoral , #Stiri Turism