Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gala Premiilor eCommerce: Au inceput inscrierile pentru evenimentul de la finalul lunii mai

Gala Premiilor eCommerce: Au inceput inscrierile pentru evenimentul de la finalul lunii mai


Incepand de astazi, 25 aprilie, s-a dat startul inscrierilor la cea mai importanta competitie de comert electronic din Romania, Gala Premiilor eCommerce (GPeC) 2014.

Pentru a fi acceptate in competitie, toate magazinele online trebuie sa intruneasca integral criteriile de preselectie care presupun respectarea legislatiei europene in domeniu si a bunelor practici in comertul electronic, precum: publicarea tuturor informatiilor de contact; respectarea politicii de returnare a produselor in 14 zile calendaristice/10 zile lucratoare; existenta unei proceduri de conciliere interna in cazul clientilor nemultumiti; informarea corecta a clientilor cu privire la pretul final al produselor, modalitatile de plata acceptate, modalitatile de livrare, conditiile de garantie si service etc.

Odata admise in Competitia GPeC 2014, magazinele online vor fi evaluate de peste 20 de specialisti, conform setului de criterii de jurizare care numara peste 90 de elemente esentiale pentru orice afacere online. In plus fata de editiile precedente, organizatorii au adaugat criterii de jurizare in functie de tipul produselor/serviciilor comercializate de magazine.

Evaluarea magazinelor online se face in doua etape, la momente diferite, pentru a observa evolutia acestora in timp. Toate magazinele inscrise in competitie primesc rapoartele de jurizare care contin punctajele pe fiecare criteriu si scurte explicatii/recomandari din partea specialistilor auditori. De asemenea, magazinele primesc si un benchmark al pozitiei lor fata de competitori.

Bucurestiul, pe harta comertului electronic international

In perioada 26-28 Mai 2014 are loc evenimentul de comert electronic GPeC Summit, care reuneste unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii si ofera infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experientasi, mai ales,continut premium.

Printre speakerii internationali deja confirmati se numara: Chris Goward, Presedinte & CEO WiderFunnel, autor al cartii "You Should Test That!", Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat, Caroline Hey, International Business Manager FACT-Finder, Ela Dokurno, International Marketing Coordinator FACT-Finder, Jacob Kildebogaard, Co-Founder WebJuice.

Subiectele propuse in discutie in cadrul GPeC Summit vizeaza toate aspectele importante ale unei afaceri online: Optimizarea conversiilor; Web Analytics; SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Logistica & Curierat; Team Management; Loializarea clientilor; A/B testing; E-mail marketing; Diferentiere & USP.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1938 ori