Gabriel Liiceanu si Florin Zamfirescu discuta cu publicul despre carti, la Carturesti

Marti, 05 Decembrie 2006, ora 12:35
1119 citiri

Scriitorul Gabriel Liiceanu si actorul Florin Zamfirescu sunt cateva din personalitatile care vor discuta, joi, despre colectia "Cartea de pe noprtiera" a Editurii Humanitas, in cadrul celei de-a treia intalniri din seria "Serile Humanitas la Carturesti" , au anuntat organizatorii.Cartea de pe noptiera este o colectie de volume in format "poche", in care au fost publicate peste 100 de titluri. In cadrul acesteia au aparut autori ca Mihail Bulgakov, Paulo Coelho, James Joyce, Yukio Mishima sau Mircea Cartarescu.

La dicutiile cu publicul, care vor avea loc joi, de la ora 18.00, la libratia Carturesti, vor participa si Ioana Parvulescu, Lidia Bodea, Marius Chivu si Catalin D.Constantin.

"Serile Humanitas la Carturesti" este un ciclu de intalniri cu publicul al reprezentantilor editurii. El a fost initiat in luna noiembrie cand au avut loc doua astfel de intilniri, una in care a fost prezenata colectia "Raftul Denisei" si o a doua prilejuita de lansarea volumului lui Radu Parashivescu "Fie-ne tranzitia usoara. Perle romanesti".

NewsIn

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...