Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agentia NewsIn: Festival medieval la Sibiu

Agentia NewsIn: Festival medieval la Sibiu
Peste 40 de trupe de muzica, teatru, cavaleri medievali sau jongleuri, din Romania, Italia, Polonia sau Serbia, participa la a sasea editie a Festivalului Medieval ?Cetati Transilvane?, desfasurat la Sibiu, in perioada 25-27 august.?Programul este axat strict pe actiuni cu caracter medieval, inclusiv partea de comert?, a declarat luni directorul Casei de Cultura din Sibiu si director al acestui festival, Ovidiu Dragoman. Pentru a face cat mai autentica atmosfera medievala, ?nu vrem sa lasam la vedere dozatoare de bere, de exemplu?, a adaugat Dragoman. Mobilierul stradal este conceput special pentru festival.
La manifestare vor participa 42 de trupe din Romania, Italia, Polonia, Serbia si Slovenia. Intre orele 11 si 16, sunt programate, in fiecare zi, animatii stradale, iar dupa ora 16 incepe programul de muzica sau teatru, pe fiecare dintre cele cinci scene amplasate special pentru acesta manifestare.

Spre deosebire de editiile precedente, festivalul nu se va tine doar sub zidurile cetatii. Anul acesta vor fi organizate evenimente si in centrul istoric al Sibiului, refacut aprope in totalitate.

?Bautura de baza a festivalului este vinul?, a spus Dragoman. In acest sens, Clubul ?Presa de vin? va organiza o ?Strada a vinului?, unde vizitatorii vor putea sa deguste diverse sortimente din acesta bautura.

Festivalul este organizat de Consiliul Local, Primaria Municipiului Sibiu, Casa de Cultura si Asociatia ?Ordinul Cavalerilor de Sibiu?.


Agentia NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 933 ori