Filmul "Fix alert" va fi lansat pe DVD

Luni, 11 Decembrie 2006, ora 12:42
1114 citiri

Filmul "Fix alert" (2004) regizat de Florin Piersic Jr. va fi lansat pe DVD pe 15 decembrie, la libraria Carturesti. Initial, lansarea trebuia sa aiba loc la jumatetea lunii noiembrie, dar a fost reprogramata din cauza unor probleme tehnice.Productia "Fix alert", al doilea lungmetraj al lui Florin Piersic Jr, ii are in distributie pe Dorina Chiriac, Florin Piersic Senior sau Petre Fumuru, iar actiunea se invarte in jurul unei genti cu bani, unei rapiri si a unei crime. Pelicula a avut premiera in cinematografe pe 14 octombrie 2005.

Lansarea peliculei pe DVD a fost intarziata pentru ca nu s-a reusit multiplicarea discurilor in timp util pentru ca filmul sa fie lansat la data stabilita initial, in noiembrie, a declarat Florin Piersic Jr. pentru NewsIn.

Primul lungmetraj al lui Piersic Jr. "Eminescu vs Eminem" a fost lansat pe DVD tot in acest an, pe 6 aprilie.

Florin Piersic Jr. joaca in prezent in serialul "La urgenta", difuzat de TVR 1, are un rol si in pelicula lui Francis Ford Coppola "Tinerete fara tinerete" ce va avea premiera, cel mai probabil, in 2007. In 2004 a regizat scurtmetrajul "Advertising".

Pentru "Fix Alert" a castigat Mentiunea de onoare la Premiile UCIN 2006, dar si o mentiune speciala la B-Est Film Festival, in 2005. Si scurtmetrajul "Advertising" i-a adus o distinctie, Premiul Special al Juriului la Festivalul de scurt-metraj Alternative - Targu-Mures, in 2004, in timp ce piesa "Sex, drugs, rock and roll", jucata la Teatrul "Luni" de la Green Hours, i-a adus premiul pentru Cel mai bun spectacol intr-un spatiu neconventional, la Festivalul National Capul de regizor de la Buzau, in 2003, dar si trofeul pentru Cel mai bun actor al anului 2002, acordat in Gala UNITER.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...