Fanii serialului Star Trek vor putea cumpara la licitatie costumele de pe Enterprise

Marti, 03 Octombrie 2006, ora 14:19
966 citiri

Celebra casa de licitatii Christie's, din New York, va scoate la vanzare peste 1.000 de obiecte de recuzita, folosite in timpul filmarilor popularei serii science-fiction.

Licitatia coincide cu aniversarea a patru decenii, de la lansarea Star Trek. Machete ale navei spatiale Enterprise, costumele purtate de capitanul Kirk sau de secundul sau, Spock, toate au fost selectate de autorii Enciclopediei Star Trek, si au fost reconstituite, dupa consultarea peliculei, aflate in arhiva CBS Paramount Television.

Piesele de rezistenta ale colectiei sunt macheta navei USS Enterprise, din filmul Star Trek: The Next Generation , evaluata la 35.000 de dolari, si replica puntii de comanda a navei Enterprise, al carei pret de pornire a fost estimat la aproape 30.000 de dolari.

Fanii sunt entuziasmati pentru ca este pentru prima oara cand pot sa admire de aproape atatea obiecte din serialul lor preferat.

Realitatea TV

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...