Fanii lui Harry Potter sunt nemultumiti de excluderea scenelor de ''vajhat''

Marti, 05 Septembrie 2006, ora 16:04
1263 citiri

Fanii lui Harry Potter s-au declarat extraordinar de nemultumiti dupa ce au aflat ca s-a luat hotararea excluderii scenelor in care eroul lor joaca 'vajhat' din versiunea finala a ultimului film, din cauza constrangerilor legate de durata peliculei, informeaza, luni, IMdb.com.Din varianta finala a ecranizarii dupa volumul 'Harry Potter - Order of The Phoenix' lipsesc scenele de 'vajhat' in care ucenicii vrajitori de la scoala Hogwarts se intrec in a prinde o minge zburatoare pe care o urmaresc calare pe maturi.

Producatorii filmului au decis sa excluda aceste scene din varianta finala a filmului care trebuie sa aiba o anumita durata. 'Ar fi extraordinar sa facem un film in care sa fie incluse toate pasajele din carte. Dar, pentru ca nu putem scoate pe piata filme cu durata nelimitata, a trebuit sa selectam cu atentie ce scene au fost reproduse si ce scene au fost scoase', a comentat un purtator de cuvant al producatorilor.

Totusi, aceasta decizie i-a nemultumit profund pe fanii lui Harry Potter. 'Aceasta decizie ma supara foarte tare', comenteaza un fan pe unul dintre site-urile dedicate iubitorilor universului lui J.K. Rowling. 'Pur si simplu iubesc partea din carte in care este descrisa intrecerea de 'vajhat' care are un rol important in desfasurarea intrigii. Nu inteleg de ce au ales sa o excluda', a sustinut el.

Rompres

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...