Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

eTravel Award - concurs dedicat turismului online

eTravel Award - concurs dedicat turismului online

eTravel Award, singura competitie in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative proiecte din industria online a turismului din Romania, se va desfasura in 11 aprilie, la Howard Johnson Hotel Bucuresti, in cadrul eTravel Conference.

Proiectele pot fi inscrise gratuit si online, pana la data de 29 martie 2013, accesand sectiunea Awards din cadrul site-ului evenimentului.

Intr-un cadru exclusivist, evenimentul va oferi o perspectiva actuala asupra performantelor atinse in industria turismului prin inovatie, creativitate si strategii eficiente de promovare online.

Proiectele inscrise trebuie sa se incadreze in cele 9 categorii disponibile: Web Reservation System, Airline Website, Travel Agency Website, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Newsletter Design, Blogger Relations, Mobile Solutions (Applications), Others.

Toate proiectele inscrise vor fi analizate de un juriu format din mai multi specialisti din industria online a turismului si a marketingului digital.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1287 ori