Elita mondena s-a reunit la o defilare prin cenusa Bamboo

Joi, 30 Iunie 2005, ora 22:15
1075 citiri

"Intocmai ca Pasarea Phoenix", astfel incepea invitatia adresata de organizatorii paradei de moda de joi seara, parada gazduita de clubul Bamboo la numai patru zile de la incendiul in care acesta a ars integral.

Efectul de surpriza a avut rezultatul scontat, o multime de vedete inghesuindu-se pe unica portiune ce a scapat neatinsa de foc, respectiv pe terasa de pe Lacul Tei, care a gazduit cele doua prezentari de moda ale caselor Mango si Promod. Evenimentul a reprezentat pretextul ideal pentru Catalin Botezatu si Joshua Castellano sa primeasca felicitari "condoleante" si incurajari, de la fiecare invitat in parte.

Printre cei care au tinut sa-si exprime compasiunea celor doi amfitrioni s-au numarat trioul protevistic Teo Trandafir (aparitie rara la astfel de evenimente), Andreea Esca si Alexandre Eram, Catinca Roman, venita la final cu mai tanarul ei iubit, Horia Brenciu, alt personaj destul de scump la vedere, care a venit singur si mai usor cu cateva kilograme bune.

In categoria aparitii speciale s-a mai evidentiat si Romanita Iovan, care a tinut sa fie prezenta cu toate ca suferise o interventie chirurgicala ce a necesitat anestezie totala: "Am venit pentru a fi aproape de Catalin, pe care il cunosc de foarte multi ani. Regret ce s-a intamplat cu acest club, cu toate ca eu si cu Adrian nu frecventam cluburile de noapte. Cand avem timp liber preferam sa mergem la un film sau sa ne plimbam prin parc".

Acestora li s-au alaturat obisnuitii locatiei: Cabral, Mihai Mitoseru, Cream, Daniela Nane, Mihai Albu cu sotia, Alin Galatescu, Rocsana Marcu, Oana Roman, Rita Muresan cu sotul, Marijuana, surorile Ingrid si Vanda Vlasov, Melek Amet, Razvan Ciobanu, Dan Chisu, precum si cuplul Daniel Buzdugan si Radu Morar, care au fost prezentatorii evenimentului.

Prezentarea de moda, pretext ideal pentru relansarea din cenusa a clubului, nu s-a evidentiat foarte mult decat prin faptul ca printre manechinele care au prezentat tinute s-a numarat si "Miss Bikini" (foto dreapta), salutata unanim de catre public si declarata senzatia serii dupa ce a defilat frenetic in costum de baie printre mesele invitatilor.

Realitatea Romaneasca

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...