Cinci locuri fantastice din Romania in care sa-ti petreci vacanta in aceasta toamna

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 04:30
6946 citiri
Cinci locuri fantastice din Romania in care sa-ti petreci vacanta in aceasta toamna
Foto: Unsplash

Daca vara asta n-ai reusit sa iti iei concediu sau vrei sa te bucuri de inca o vacanta in aceasta toamna, insa nu stii unde sa mergi, iti propunem cinci locuri din Romania in care poti profita din plin de liniste, natura si aventura.

Balvanyos Resort, Potcoava Mountain Hideway, Harmonie, satul Viscri si Cosama Village sunt destinatiile turistice potrivite pentru toate gusturile si buzunarele.

Balvanyos Resort

Foto: Facebook/ Balvanyos Resort

Situat in inima padurii, Balvanyos Resort este locul in care te poti bucura de o vacanta in orice anotimp. Daca esti o persoana plina de aventura si iubesti natura, aceasta poate fi una dintre destinatiile care sa iti fie pe plac.

Foto: Balvanyos Spa/ balvanyosresort.ro

Inconjurat de muntii si padurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc, resortul este locatia in care nu ai cum sa te plictisesti. Te poti bucura de privelistea din jurul muntilor, te poti relaxa la spa sau poti sa iti testezi limitele in Parcul de Aventura. In plus, poti vizita si alte atractii ale zonei: Lacul Sfanta Ana, Tinovul Mohos, Pestera Sulfuroasa, Cetatea Balvanyos, Baile Fetelor Apor sau Baile Mikes.

Potcoava Mountain Hideway

Foto: Facebook/ Potcoava

In nordul judetului Dambovita, la poalele muntilor Leaota, exista un loc in care poti admira cea mai frumoasa priveliste asupra muntilor. Potcoava se afla in mijlocul padurii, intr-un luminis, la 3 km de cel mai apropiat sat (Brebu).

Daca iubesti animalele si drumetiile, aici le gasesti pe amandoua. Te poti aventura in plimbari cu bicicleta, pe jos sau calare. Vei avea parte de o experienta inedita. In jurul pensiunii poti vedea mai multe animale si pasari: iepuri, fazani, pisica salbatica, veverite rosii sau cafenii. Potcoava este locul in care poti sa fii mai aproape de natura, experimentand lucruri noi, agitatia cotidiana fiind inlocuita de o doza de entuziasm.

Harmonie

Daca ti-ai dorit vreodata sa aflii cum e sa stai intr-o casa in copac, "Harmonie" iti poate oferi o experienta de neuitat. Este un complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.

Foto: Casa din copac/ harmonie.ro

Complexul este compus din 5 vile ecologice din bustean, 3 case in copac si observator, avand fiecare un design unic, facandu-te sa te simti cu adevarat in natura. Vilele impresioneaza prin imbinarea stilurilor clasi ...citeste mai departe despre "Cinci locuri fantastice din Romania in care sa-ti petreci vacanta in aceasta toamna" pe Ziare.com

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#vacanta, #toamna, #destinatii, #munte, #aventura, #spa, #echitatie , #Stiri Turism