Delta Air Lines a deschis un birou de emitere de bilete in Bucuresti

Joi, 15 Februarie 2007, ora 14:15
1286 citiri

Delta Air Lines a deschis oficial primul birou de emiteri bilete in Bucuresti. Biroul va realiza operatiuni de rezervare si ticketing pentru pasagerii care doresc sa achizitioneze bilete de avion pentru zborurile Delta Air Lines, se arata intr-un comunicat de presa din partea companiei.

Kimberley Long-Urbanetz, Manager Regional de Vanzari pentru Delta Air Lines, a declarat: "Suntem extrem de incantati de faptul ca biroul de vanzari Delta va fi localizat in apropierea Pietei Victoriei.

Deschiderea biroului Delta reflecta dorinta de a oferi cele mai bune servicii clientilor din Romania precum si importanta acordata pietei romanesti." Compania aeriana se pregateste sa lanseze primul sau zbor direct intre Bucuresti si aeroportul JFK din New York pe 6 iunie 2007. Noua ruta introdusa de Delta va reduce semnificativ timpul de calatorie intre Bucuresti si Statele Unite.

De pe aeroportul JFK din New York, clientii vor putea beneficia de legaturi convenabile in aceeasi zi catre mai mult de 40 de destinatii turistice si de afaceri din Statele Unite si Canada printre care Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta, Boston, Orlando, Montreal si Toronto.

Delta va opera cursa directa Bucuresti - New York cu aeronava Boeing 767-300ER cu o capacitate de pana la 214 locuri, din care 35 de locuri la BusinessElite, clasa business premiata a companiei aeriene.Cursa pleaca din Bucuresti la 13:55 si ajunge in New York la 17:30, iar dinspre New York pleaza spre Romania la ora 19:05 si ajunge in Bucuresti la 12:05 ziua urmatoare.Ambele zboruri sunt programate de 4 ori pe saptamana.

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...