De duminica, Radio Guerrilla are site

Sambata, 30 Septembrie 2006, ora 15:23
1201 citiri

Radio Guerrilla isi va lansa duminica, la ora 24.00, site-ul de internet www.radioguerrilla.ro, la doi ani de cand a inceput sa emita.Pagina web www.radioguerrilla.ro va fi primul site al unui post de radio din Romania ce va afisa playlist-ul emisiunilor, cu piesa care ruleaza in acel moment pe radio, dar si cu precedentele trei. Pe site se vor gasi si un filmulet in serial ("The Nobodies"), o arhiva a emisiunilor ("Guerrilla Podcast") din care vor putea fi descarcate fisiere audio-video pentru playerele de tip iPod, stirile Radio Guerrilla ("Zona de contrainformatii"), topul din fiecare saptamana ("TopShow"), dar si forumul ascultatorilor.

Va exista si o sectiune "Emisiuni/DJ/Bloguri", dar si un "Album de familie" si o sectiune "Download", de unde se vor putea descarca materiale audio "in stilul Guerrilla".

Pe pagina de internet va exista si un concurs pentru ascultatorii de Radio Guerrilla, "Blitz Krieg". Participantii trebuie sa se transforme in "paparazzo", sa fotografieze vedetele in ipostaze inedite si sa trimita pozele pe adresa Radio Guerrilla. Cea mai apreciata fotografie de catre vizitatorii site-ului va primi, ca premiu, un aparat foto "de fitze".

Revista presei, realizata de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla si preluata, in direct, de Realitatea TV, va fi si ea disponibila pe site, in curand.

Culoarea predominanta a paginii de internet este roz, culoarea campaniilor publicitare la Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla a inceput sa emita in noiembrie 2004. Printre cei care realizeaza emisiuni la Guerrilla sunt Mihai Dobrovolschi, Vlad Craioveanu, Liviu Mihaiu, Marius Vintila sau Mihaela Radulescu. Reteaua Radio Guerrilla face parte din trustul Realitatea Media alaturi de Realitatea TV, The Money Channel, publicatiile "Academia Catavencu", "Tabu", "Cotidianul", "Aventuri la Pescuit", "Bucataria pentru toti", "Superbebe", reteaua "24-FUN", "Idei in dialog", "Investitii si profit", "Le Monde Diplomatique" si agentia de presa NewsIn.

Realitatea TV

directNews.ro - Topul blogurilor

Recomandari 30 Septembrie 2006

1. Mai sunt 10 angajatori la usa

"Nu-ti convine, pleaca! Mai sunt 10 ca tine la usa care asteapta", iti spunea seful acum 10 ani, cand erai la inceput de cariera si vroiai sa te implici mai mult, sa castigi mai mult si sa inveti sa faci mai mult (all together). Dupa 5 ani, ai plecat intr-o alta firma care te-a apreciat si ai descoperit ca se poate sa lucrezi decent, sa incepi sa te realizezi profesional.

2. Ambasada SUA arunca Romania la gunoi

Terifiati. Asa au ramas profesorii si cercetatorii americani sositi in Romania cu burse Fulbright pentru a preda sau pentru a derula proiecte de cercetare in institutiile de invatamant romanesti.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...