Cum sa petreci un Revelion reusit, alaturi de familie

Miercuri, 29 Decembrie 2010, ora 12:32
3831 citiri
Cum sa petreci un Revelion reusit, alaturi de familie

Daca toate planurile tale de petrecere in Ajun de Anul Nou au fost date peste cap si ai ramas cu o singura varianta, cea de a petrece noaptea dintre ani alaturi de familia ta, nu este cazul sa fii dezamagit. Exista foarte multe aspecte pozitive in acest tip de petrecere, iar cel mai important este ca oricare ar fi modul in care petreceti, petrecerea de Revelion alaturi de familie este un moment de calitate.

Accepta alegerea pe care tocmai ai facut-o

Daca vei sta toata noaptea trist, regretand faptul ca in acel moment ai fi putut fi alaturi de prietenii tai facand ceva incitant, atunci iti va fi foarte greu sa treiesti cu adevarat clipa si sa apreciezi valoarea experientei.

Odata acceptata situatia, iti va fi mult mai usor sa te distrezi si sa vezi petrecerea in familie ca pe o alta modalitate interesanta de a petrece Revelionul.

Gandeste-te ca datorita acestei intamplari eviti sa stai in frig asteptand un taxi care sa te aduca acasa, eviti intalnirile nefericite cu oameni care au consumat prea mult alcool sau scapi de acei indivizi necunoscuti mereu dornici sa-i imbratiseze pe toti cei care ii intalnesc in cale pentru a le ura "La multi ani!" la miezul noptii.

Contribuie la pregatirea cinei

Revelionul este o ocazie sa cumperi preparate scumpe pe care in mod normal nu le cumperi pentru o cina in familie si sa experimentezi mancaruri iesite din comun.

Fiecare membru poate contribui atat cu banii necesari cumparaturilor, cat si cu efortul necesar prepararii mesei, iar argumentul tau principal poate fi mereu faptul ca intr-un final costurile nici macar nu se apropie de cele pentru o seara la restaurant in regim de "New Year's Eve Party".

Decoreaza masa cu lumanari si servetele tematice, pentru a te apropia cat mai mult de elegant pe care masa la un restaurant intim ti-o ofera.

Stabileste activitatile din noaptea de Revelion

Gandeste-te impreuna cu familia ta care sunt activitatile care v-au facut placere in ultimul an si stabiliti o modalitate prin care sa va petreceti o parte din noapte.

Gaseste jocuri cu premii si pedepse, carti de joc sau chiar activitati sportive in care sa poti include fiecare membru al familiei, indiferent de varsta, daca spatiul iti permite.

Pregateste si cateva bauturi alcoolice usoare, ca o surpriza pentru familia ta, pentru a relaxa atmosfera si a aduce buna dispozitie in timpul activitatilor specifice pentru orice petrecere de New Year's Eve.

Faceti promisiuni pentru noul an, impreuna

Asezati-va in cerc si faceti fecare pe rand cate o promisiune de indeplinit pentru noul an.

Anunta-i pe toti din timp, astfel incat promisiunile sa fie reale, tangibile dar mai ales in favoarea familiei.

Chiar daca ceea ce vrei sa indeplinesti in urmatorul an nu priveste direct familia ta, cere-le sprijinul, iar asta va crea o legatura mai stransa intre toti membrii ei.

Invita si prietenii de familie

Petrecerea poate fi si mai frumoasa daca aveti o alta familie invitata la cina, iar distractia mult mai mare decat in situatia in care ai fi inconjurat de necunoscuti.

Acum aveti timp pentru conversatii linistite, pentru glume cunoscute doar de voi, pentru amintirea unor intamplari petrecute in urma cu foarte mult timp si multa distractie, fara a sta intr-un loc aglomerat.

Fii cu ochii pe ceas

Nu te lasa prins in discutii, ci fii cat mai atent si pregateste o numaratoare inversa pentru miezul noptii.

Pregateste sampania, focul de artificii, muzica si toate ingredientele cu ajutorul carora poti marca trecerea de la un an la altul, iar cel mai important lucru, asigura-te ca ai in casa un vasc sub care sa-ti saruti persoana iubita.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eve, #familie, #new, #petrecere , #Stiri Turism