Cum isi cauta vedetele o slujba

Joi, 21 Octombrie 2004, ora 13:20
1329 citiri

Am fost curiosi sa vedem cum s-ar descurca starurile din Romania intr-o asemenea situtie, daca ar reusi sa convinga un patron sa le ofere o slujba.Pentru Rocsana Marcu cea mai importanta calitate de care trebuie sa dea dovada un candidat este comunicativitatea. A"Daca as fi in situatia de a ma afla fata in fata cu un angajator, pentru a obtine o slujba, eu i-as sugera ca sunt persoana cea potrivita pentru acel job.

I-as demonstra cat sunt de competenta si cat de bine comunic cu ceilalti. De altfel, eu chiar am lucrat in vanzari si acolo, daca nu ai putere de convingere, nu ai nici o sansa de reusita.

M-as folosi cat mai mult de limbajul trupului, afisand siguranta de sine si in acelasi timp, m-as folosi de farmecul cu care m-a dotat mama natura, pentru a-l impresiona pe angajatorA", ne-a declarat vedeta din Prima.

Actrita Magda Catone se bazeaza pe faptul ca este o persoana perseverenta si considera ca aceasta este trasatura de care ar trebui sa dea dovada orice persoana care vrea sa se angajeze.

A"Nu dau niciodata inapoi si imi duc treaba pana la capat, indiferent de greutati. O alta calitate a mea, foarte importanta in ziua de azi, este comunicativitatea. Sunt un om de cuvant, lucrez foarte bine in echipa, si, in acelasi timp, sunt rezistenta la stres.

Cred ca daca reusesc sa-l conving pe reprezentantul de resurse umane ca aceste trasaturi ma reprezinta, atunci voi capata cu siguranta postul pentru care am candidatA", ne-a marturisit Catone.

Bogdan Negroiu, membru al formatiei El Negro, nu si-ar pregati un discurs, pentru a-l da gata pe un eventual patron.

A"Daca nu as mai putea canta, m-as ocupa exclusiv de productia muzicala. Cum am mai facut asa ceva si in trecut, nu cred ca as avea vreo problema pentru a capata un job in acest domeniu. La un interviu nu m-as lauda prea mult, ci pur si simplu, ii prezint persoanei respective un produs realizat de mine.

Bineinteles ca as putea sa-mi fac si un CV extraordinar, dar eu cred ca faptele sunt mai importante decat vorbeleA", a spus interpretul.

Pepino, liderul trupei Parlament, are o metoda speciala pentru a-l convinge pe viitorul patron ca el este persoana cea mai indicata pentru acel job.

A"Imediat ce am intrat in biroul lui ii spun ca azi este ziua lui norocoasa, pentru ca sunt omul de care are nevoie. Il privesc drept in ochi, pentru a-i arata ca am o personalitate puternica, si ca, din acel moment, toate grijile lui au disparut intrucat am venit eu. Voi avea, pe tot parcursul interviului, o atitudine pozitiva si ii comunic: A"din aceasta colaborare amandoi vom avea de castigat pentru ca eu sunt persoana de care aveti nevoieA".

Nu trebuie uitat faptul ca orice patron are nevoie de cineva pe care sa se bazeze, in caz ca el nu poate veni o zi la serviciu. Tocmai acest lucru vreau eu sa-l fac sa inteleaga, ca poate dormi linistit atat timp cat eu sunt la munca, ca voi sti sa rezolv cu profesionalism orice problema care se ivesteA", a declarat Pepino.

Anca Badiu nu se sfieste sa afirme ca are putere de convingere, ba chiar marturiseste ca a reusit sa convinga un cuplu in Miami sa cumpere o casa.

A"Este important sa poti convinge oamenii sa faca, ceea ce tu doresti. Daca reusesti acest lucru poti capata orice fel de job. In Miami am reusit chiar sa vand o casa, iar agentul imobiliar chiar mi-a oferit o slujba in agentia lui spunandu-mi ca are nevoie de oameni ca mineA", a spus membra formatiei Class.

Sursa: Jurnalul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...