Croaziera pe Marea Neagra

Marti, 09 Octombrie 2007, ora 08:56
1862 citiri

O nava de croaziera va inaugura in premiera o linie de pasageri pe Marea Neagra, cu plecare din Constanta spre Istanbul, Odesa si intoarcere la Constanta.

Inaugurarea are loc pe 6 noiembrie, cand cel putin 220 de turisti romani se vor imbarca la bordul navei "Yuzhnaya Palmira", intr-o cursa de proba. Exploatarea propriu-zisa va incepe in aprilie 2008.

"Vom avea din primavara croaziere de cel putin opt zile, care vor costa de la 220 euro pana la 1.160 euro, in functie de pretentiile pasagerului. Nava are cabine cu patru si doua paturi, dar si camere de lux", a declarat Virgil Dragan, directorul agentiei Navlomar, cel care este si agentul navei. In pret intra cazarea pe nava, trei mese pe zi si cazarea pe perioada stationarii in portul Istanbul.

Nava de pasageri va pleca din Portul Constanta de patru ori pe luna. Cei care vor dori sa mearga si cu masina au la dispozitie 270 de locuri pe nava, dar taxa urmeaza sa fie fixata abia in primavara.

"Yuzhnaya Palmyra" este construita in 1979, in Polonia, dar a fost reparata si modernizata. Nava are 130 de metri lungime si dispune de 138 de cabine cu un total de 465 de paturi, are restaurant, baruri, cinematograf, piscine, sali de sport, salon de cosmetica.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=325905>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...