Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Companiile de turism vor relua programul de refacere in statiunile balneare

Companiile de turism vor relua programul de refacere in statiunile balneare
Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) si Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism vor relua, in perioada 15 februarie - 1 mai, programul de refacere in statiunile balneare, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale de Turism.

Scopul acestui program este de a face mai bine cunoscuta oferta de turism balnear dar si de a oferi posibilitatea de ingrijire a sanatatii la tarife accesibile.

In acest program s-au inscris deja majoritatea statiunilor balneare. Pachetele de servicii pot fi procurate din agentiile de turism si cuprind sase nopti cazare cu mic dejun inclus si doua proceduri pe zi, pe baza recomandarii medicale.

Tarifele sunt diferentiate pe categorii hoteliere, si sunt valabile pentru un loc in camera dubla: pentru hotel de o stea - 200 lei / persoana, la doua stele - 270 lei / persoana, iar la trei stele - 330 lei pe persoana. Aceasta oferta este disponibila si pentru cetatenii din Republica Moldova.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 740 ori